Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ και η θέση τους ειναι στο μουσείο της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2010

Ποια sex toys είναι τα πιο δημοφιλή;


Πριν αναφερθούμε στο ποια sex toys «πουλάνε» περισσότερο αξίζει να τονίσουμε τη σημασία της υγιεινής. Δεν είναι λίγες οι εταιρίες που κατασκευάζουν τέτοια εξαρτήματα χωρίς να διαθέτουν την κατάλληλη τεχνογνωσία για τη χημική σύστασή τους και χωρίς να αναφέρουν στα προϊόντα τους κάποιους βασικούς κανόνες υγιεινής.
Πρόσφατη έρευνα που διεξήχθη από την Greenpeace της Ολλανδίας έδειξε ότι 7 στα 8 προϊόντα που έλεγξε περιείχαν φθαλάτες, χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται (και στα καλλυντικά) για να μαλακώσει η πλαστική ύλη, αλλά είναι ιδιαίτερα επιβλαβείς για τον οργανισμό, αφού μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα τόσο στα όργανα αναπαραγωγής όσο και στο ήπαρ, τα νεφρά και τους πνεύμονες.
Τα περισσότερα, άλλωστε, sex toys, περιέχουν χρωστικές ουσίες που έτσι κι αλλιώς δεν πρέπει να καταναλώνονται ή να έρχονται σε επαφή με τον οργανισμό.
Πριν, λοιπόν, αγοράσετε ένα σεξουαλικό βοήθημα, βεβαιωθείτε ότι είναι ασφαλές και εγκεκριμένο τουλάχιστον από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ότι έχει σφραγισμένο το σήμα CE).
Το 70% των sex toys της παγκόσμιας αγοράς κατασκευάζεται στην Κίνα και σύμφωνα με τον πρόεδρο του online καταστήματος sextoy.com , τα όργανα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις είναι οι δονητές. Σημειώνει, μάλιστα, ότι οι πωλήσεις κάποιων συγκεκριμένων τύπων δονητών εκτινάχθηκαν τόσο με αφορμή το vibrating rabbit που σόκαρε την Charlotte στο Sex and the City, όσο και με τον silky dildo που χρησιμοποιούσε ο George Clooney ως sex addict στην ολοκαίνουργια ταινία Burn After Reading.
Μόδα ή αποτελεσματικότητα, τα σκήπτρα στις πωλήσεις, λοιπόν, κρατούν οι πάσης φύσεως δονητές. Ακολουθούν τα δαχτυλίδια , τα αρωματικά έλαια και λιπαντικά, και κάποια εκκεντρικά και σέξι εσώρουχα. Υψηλές πωλήσεις, έχουν βέβαια και άλλη βοηθήματα, κάτι που μαρτυράται έτσι κι αλλιώς από τους μηνιαίους τζίρους των ελληνικών sex shops, οι οποίοι κατά μέσο όρο κυμαίνονται στα 15.000 με 20.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου