Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ και η θέση τους ειναι στο μουσείο της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Φρανκ Ριμπερί και Καρίμ Μπενζεμά Σεξ, ποδοσφαιριστές και η ανήλικη πέτρα του σκανδάλου

Ο Φρανκ Ριμπερί και η Ζαχία Ντεχάρ
Την κράτηση των Φρανκ Ριμπερί και Καρίμ Μπενζεμά αποφάσισε η γαλλική αστυνομία, αφού πρώτα τους ανέκρινε για την εμπλοκή τους σε κύκλωμα πορνείας ανηλίκων.



Η αστυνομία είχε αναβάλει την ανάκριση των δύο Γάλλων, λόγω του Μουντιάλ. Τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης άφησαν να εννοηθεί ότι τα δύο αστέρια του ποδοσφαίρου, υπήρξαν πελάτες ενός νυχτερινού κέντρου στο Παρίσι, το οποίο λέγεται ότι φιλοξενεί γυναίκες-συνοδούς, μεταξύ των οποίων και η 18χρονη Ζαχία Ντεχάρ.

Η Ζαχία Ντεχάρ είναι η πρωταγωνίστρια του ροζ σκανδάλου καθώς σε συνέντευξή της στο περιοδικό Paris Match, στα τέλη Απριλίου, ενέπλεξε τους παίκτες του ποδοσφαίρου αλλά αρνήθηκε ότι εκδίδεται. Όπως είπε, ο Ριμπερί - ο οποίος παίζει στη Μπάγερν Μονάχου- την είχε καλέσει στο Μόναχο τον Απρίλιο του 2009 για να γιορτάσει μαζί της, σε πολυτελές ξενοδοχείο, τα 26 γενέθλιά του. Σύμφωνα με την ίδια, πέρυσι, την είχε πληρώσει για τρεις «επαφές» ενώ είχε συναντηθεί και με τον Μπενζεμά, ο οποίος παίζει στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Ζαχία ενηλικιώθηκε τον Φεβρουάριο και όπως αποκάλυψε, δεν είχε πει στους ποδοσφαιριστές την ηλικία της. Το ίδιο ισχυρίζεται και η δικηγόρος του Ριμπερί.

Σύμφωνα με τη γαλλική νομοθεσία, το σεξ επ' αμοιβή με κάποιον κάτω των 18 επισύρει την ποινή της τριετούς φυλάκισης και πρόστιμο 45.000 ευρώ. 

Η αστυνομία θα πρέπει να αποφασίσει μέχρι την Πέμπτη το πρωί αν θα αφήσει ελεύθερους τους δύο ποδοσφαιριστές, που επιμένουν ότι είναι αθώοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου