Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ και η θέση τους ειναι στο μουσείο της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

Δευτέρα, 5 Ιουλίου 2010

Ολα του γάµου δύσκολα...

Το νυφικό της Τσέλσι, η έπαυλη Αστορ και τα... κιλά του Μπιλ Κλίντον 

Τσέλσι και Μπιλ Κλίντον. Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ υποσχέθηκε στην 
κόρη του να µην κλάψει στην τελετή, αλλά και να χάσει... επτά κιλά
Σε ένα ζεύγος της πολιτικής στρέφεται αυτές τις ηµέρες το κοσµικό ρεπορτάζ των αµερικανικών µέσων. Ο Μπιλ και η Χίλαρι Κλίντον κάνουν πρόβες για τον γάµο της κόρης τους Τσέλσι που θα γίνει στις 31 Ιουλίου σε µια έπαυλη της κοιλάδας του Χάντσον. Και ο πρώην πρόεδρος υπόσχεται ότι θα χάσει επτά κιλά έως τότε. 

Η Χίλαρι Κλίντον «προθερµάνθηκε» πριν από µερικές ηµέρες διοργανώνοντας µία δεξίωση στο σπίτι της προς τιµήν τού εβραϊκής καταγωγής Δηµοκρατικού βουλευτή Αντονι Γουάινερ και της Χιούµα Αµπεντίν, της µουσουλµάνας ιδιαιτέρας τής υπουργού Εξωτερικών. «Το ξέρετε, έχω µόνο µια κόρη» είπε στους 300 προσκεκληµένους της η Κλίντον. «Αλλά εάν µπορούσα να είχα ακόµη µία, αυτή θα ήταν η Χιούµα». Ο Αντονι και η Χιούµα που γνωρίστηκαν µέσω των Κλίντον θα παντρευτούν την προσεχή Τετάρτη. Στις 31 Ιουλίου, σειρά θα πάρει και η Τσέλσι που θα δώσει όρκους αιώνιας πίστης µε τον Μαρκ Μεζβίνσκι, 31 ετών, τραπεζίτη της «αµαρτωλής» Γκόλντµαν Σακς. Το κοσµικό ρεπορτάζ έχει πάρει φωτιά: Πού θα γίνει ο γάµος; Ποιοι έχουν πάρει πρόσκληση; Μέχρι στιγµής, η παρουσία του Μπαράκ Οµπάµα δεν προβλέπεται αλλά και δεν αποκλείεται. Αυτός που δεν θα δώσει σίγουρα το «παρών» είναι ο Αλ Γκορ. Ο αντιπρόεδρος του Κλίντον χώρισε µε τη γυναίκα του πρόσφατα και σήµερα βρίσκεται αντιµέτωπος µε µια µήνυση που κατέθεσε εις βάρος του µία µασέζ για σεξουαλική παρενόχληση. Η παρουσία του στο ευτυχές γεγονός θα προκαλούσε µάλλον αµηχανία.

Και η τελετή; Κατά πάσα πιθανότητα θα φιλοξενηθεί στην έπαυλη που έχτισε πριν από περίπου έναν αιώνα στην κοιλάδα του ποταµού Χάντσον ένας από τους πιο «µισητούς» εκπροσώπους του αµερικανικού καπιταλισµού: ο δισεκατοµµυριούχος Τζέικοµπ Αστορ ο οποίος πλούτισε από το εµπόριο οπίου και γούνας και εγκατέλειψε την οικογένειά του για µια 18χρονη πριν να χάσει τελικά τη ζωή του στο ναυάγιο του «Τιτανικού».

Σύµφωνα µε πληροφορίες των τοπικών µέσων, η Χίλαρι έκανε µια µίνι έρευνα στην περιοχή του Γούντστοκ και ο Μπιλ επισκέφθηκε τρεις φορές την έπαυλη όπου έζησε ο Φραγκλίνος Ρούζβελτ και η οποία βρίσκεται λίγα χιλιόµετρα από την έπαυλη του Αστορ. Τελικώς, η «αυστηρή» κατοικία του Ρούζβελτ κρίθηκε ακατάλληλη για να φιλοξενήσει τον γάµο ενός ζεύγους που – τουλάχιστον προς το παρόν – δεν έχει πολιτικές φιλοδοξίες, ενώ ένα επιπλέον πρόβληµα θεωρήθηκε το γεγονός ότι σήµερα έχει µετατραπεί σε µουσείο.

Αφού εντοπίστηκε το µέρος όπου θα γίνει η τελετή, η προσοχή του κοσµικού ρεπορτάζ στράφηκε στους καλεσµένους και το νυφικό. Λέγεται ότι η Τσέλσι θέλει να φτάσει η πρόσκληση µόνο σε όσους γνωρίζει η ίδια προσωπικά, ενώ στον τελικό του άτυπου διαγωνισµού για τον στυλίστα που θα την ντύσει έφτασαν µόνο δύο νυφικά: ένα διά χειρός του Οσκαρ ντε λα Ρέντε κι ένα της Βέρας Γουάνγκ. Στο µεταξύ ο ευτυχής πατέρας δηλώνει ότι όχι µόνο θα αδυνατίσει όπως υποσχέθηκε στην κόρη του αλλά και δεν θα κλάψει «γιατί εκείνη την ηµέρα οι προβολείς πρέπει να στραφούν σε εκείνη, όχι σε µένα». Πάντως δεν είναι βέβαιο ότι ο πρώην πρόεδρος θα αποφύγει τα σχόλια. Ο Μπιλ Κλίντον έχει κατηγορηθεί ότι στα χρόνια της προεδρίας του ήταν «πολύ εξυπηρετικός» µε την Ουόλ Στριτ.

Και σήµερα παντρεύει την κόρη του µε έναν εκπρόσωπό της σε µια έπαυλη - σύµβολο του άγριου καπιταλισµού των αρχών του 20ού αιώνα. Ισως γι’ αυτό το κόστος του γάµου παραµένει επτασφράγιστο µυστικό. Το µόνο βέβαιο είναι ότι θα κοστίσει πολύ περισσότερα από τα 3.800 δολάρια που θα ξοδέψει για να παντρευτεί την ίδια µέρα ένα άλλο ζευγάρι, το οποίο κατάφερε να συγκεντρώσει το ποσό µαζεύοντας και στέλνοντας στην ανακύκλωση 400.000 πεταµένα κουτάκια αλουµινίου.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου