Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ και η θέση τους ειναι στο μουσείο της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

Σάββατο, 10 Ιουλίου 2010

Σακίνεχ Μοχαμάντι Αστιάνι Σε μια κλωστή κρέμεται το μέλλον Ιρανής που καταδικάστηκε σε θάνατο δια λιθοβολισμού

 
Τεχεράνη, Ιράν
Υπό αναθεώρηση βρίσκεται η καταδίκη 43χρονης Ιρανής σε θάνατο δια λιθοβολισμού, μετά την καταδίκη της από δικαστήριο που την βρήκε ένοχη για μοιχεία. Η ποινή αφορά την 43χρονη Σακίνεχ Μοχαμάντι Αστιάνι και ξεσήκωσε παγκόσμια κατακραυγή.Ανώτατος αξιωματούχος του ιρανικού Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων δήλωση την Παρασκευή ότι παρ’ όλο που η απόφαση είναι «υπό αναθεώρηση, αυτό δεν σημαίνει πως η δικαστική εξουσία υπόκειται σε ξένες πιέσεις».

«Η ποινή του θανάτου δια λιθοβολισμού υπάρχει στο Σύνταγμά μας και η δικαστική αρχή δεν μπορεί να μεταβάλλει τις αποφάσεις της εξαιτίας των πιέσεων και κάθε εκστρατείας στη Δύση» τόνισε ο ίδιος.

«Εντούτοις, οι δικαστές στη χώρα μας σπάνια προσφεύγουν σε αυτήν την απόφαση και επίσης στην προκειμένη περίπτωση η απόφαση αυτή μπορεί να αναθεωρηθεί, ή ακόμη και να τροποποιηθεί» πρόσθεσε ο Λαριτζανί.

Το αδίκημα της μοιχείας διαπράχθηκε, αφού ο σύζυγος της 43χρονης είχε πεθάνει, ενώ η δίκη της διεξήχθη παράλληλα με τη δίκη δύο ανδρών που κατηγορήθηκαν για τη δολοφονία του συζύγου.

Η Αστιάνι κατηγορήθηκε για μοιχεία με έναν από τους δύο άνδρες, αν και δεν παρουσιάστηκαν ποτέ στοιχεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου