Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ και η θέση τους ειναι στο μουσείο της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Η Κέιτ Χάντσον στη Σκιάθο!


Η Κέιτ Χάντσον βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στο νησί των Σποράδων και έχει γίνει το talk of the the town, όχι μόνο γιατί προκαλεί όλα τα βλέμματα στο πέρασμά της με τη φυσική ομορφιά της, αλλά και κυρίως γιατί είναι ιδιαίτερα... απρόσιτη.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, δεν θέλει πολλά-πολλά με τους ντόπιους, κάνει τα αδύνατα δυνατά να μην την αναγνωρίσουν κι αν αυτό συμβεί και της απευθύνουν τον λόγο, είναι τυπική.



Κάτοικοι του νησιού -κι αν δεν έχουν δει σταρ του Χόλιγουντ, λόγω των γυρισμάτων της ταινία «Μammamia» και όχι μόνο- μιλάνε για μια γυναίκα που δεν έχει τίποτα από τη γλυκύτητα διεθνούς φήμης σταρ που τους έχουν επισκεφτεί.

Αν και δεν αποφεύγει να κυκλοφορεί στα δρομάκια τη Χώρας -ακόμα και για ψώνια, όπου την εντόπισε ο φακός της «Espresso»-, δεν δείχνει και μεγάλη διάθεση να αποκαλύψει την ταυτότητά της. Μάλιστα για να μην την αναγνωρίζουν εμφανίζεται πολύ απλά ντυμένη, με ατημέλητα μαλλιά και βέβαια δεν αποχωρίζεται ποτέ τα μεγάλα μαύρα γυαλιά της. Ακόμα κι έτσι όμως εκπέμπει μια ξεχωριστή ακτινοβολία κάνοντας όσους τη συναντούν στον δρόμο να αναρωτιούνται ποια είναι αυτή η ξανθιά κούκλα στο νησί.

«Το μεσημέρι της Δευτέρας η Κέιτ Χάντσον κατέβηκε στην πρωτεύουσα του νησιού, συνοδευόμενη από μια φίλη της. Οι δύο γυναίκες κατευθύνθηκαν στα μαγαζιά κι έκαναν μια στάση σε ένα μίνι μάρκετ για να ψωνίσουν κάποια μικροπράγματα. Μόλις αντιλήφθηκε τον φωτογραφικό φακό, έκανε τα πάντα για να κρυφτεί και να αποφύγει τα φλας» μας λέει ο φωτογράφος που την απαθανάτισε.

Η Κέιτ Χάντσον μένει σε μια βίλα στην τοποθεσία Αχλαδιές. Το σπίτι αυτό, που έχει πρόσβαση στη θάλασσα, έχει νοικιάσει η μητέρα της Γκόλντι Χόουν με τον σύντροφό της Κερτ Ράσελ, οι οποίοι λατρεύουν τη Σκιάθο και τα τελευταία τρία καλοκαίρια περνούν τις διακοπές τους στο νησί. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, στην ίδια παρέα ήταν και ο Τομ Κρουζ που, όπως λέγεται, είχε έρθει ινκόγκνιτο στην Ελλάδα.

«Η Κέιτ Χάντσον και η παρέα της έχουν νοικιάσει ένα μεγάλο σκάφος και αλωνίζουν τις ελληνικές θάλασσες. Λέγεται μάλιστα ότι γι’ αυτό το σκάφος πληρώνουν 30.000 ευρώ ενοίκιο την ημέρα και 5.000 ευρώ για καύσιμα» μας αποκαλύπτει καλά πληροφορημένη πηγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου