Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ και η θέση τους ειναι στο μουσείο της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

600 «όμορφα» νεογέννητα online

Αντιδράσεις προκαλεί αμφιλεγόμενο πείραμα «ευγονικής» μέσω Ιnternet με ωάρια και σπέρμα «ωραίων»

 

ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ «Oμορφα» μωρά κατά παραγγελία! Ηδη έχουν γεννηθεί 600 μωρά από ωάρια και σπέρμα που δίνουν διάφοροι «ωραίοι» και «ωραίες» στο site beautifulpeople. com. Ο ιστότοπος άρχισε ως τόπος γνωριμιών «αποκλειστικά για ωραίους» το 2002 και σήμερα έχει 600.000 εγγεγραμμένα μέλη από 190 χώρες. Πρόσφατα άνοιξε την τράπεζα DΝΑ για «ωραία μωρά» προκαλώντας πλήθος αντιδράσεων απ΄ όσους υποστηρίζουν ότι το «πείραμα» ανακαλεί τις πιο ζοφερές μνήμες ναζιστικής «ευγονικής» με στόχο την καθαρότητα της αρίας φυλής.



«Η αρχική μας σκέψη ήταν να περιοριστεί η χρήση της υπηρεσίας μόνο στα όμορφα μέλη της ιστοσελίδας μας. Σκεφτήκαμε όμως ότι τελικάακόμη και οι άσχημοιθα ήθελαν να φέρουν όμορφα παιδιά στον κόσμο και ότι δεν μπορούμε να είμαστε εγωιστές με τα ωραία γονίδιά μας» υποστηρίζει ο ιδρυτής του Βeautiful Ρeople, Ρόμπερτ Χίντζε, ο οποίος επιμένει ότι δεν υπάρχει τίποτε ρατσιστικό πίσω από τη νέα αυτή πρωτοβουλία.

Η υπηρεσία είναι βασισμένη γύρω από ένα φόρουμ όπου οι χρήστες γράφονται μέλη και ανταλλάσσουν απόψεις για το πώς θα ήθελαν να μοιάζουν τα παιδιά τους. Ενας αριθμός μελών που έχουν ήδη εγγραφεί στο φόρουμ είναι παντρεμένοι ή βρίσκονται σε μια σχέση, αλλά για διαφορετικούς λόγους κάθε φορά χρειάζονται έναν εξωτερικό δότη σπέρματος ή ωαρίων για να κάνουν παιδιά.

«Κάθε γονιός θα ήθελε το παιδί του να είναι προικισμένο με διάφορα χαρίσματα και προτερήματα· η ομορφιά είναι ένα από αυτά. Για μια ιστοσελίδατης οποίας τα μέλη ανταγωνίζονται τον Μπραντ Πιτ και την Αντζελίνα Τζολί σε εξωτερική εμφάνιση,υπάρχει προφανώς αυξημένη ζήτηση για μια τέτοια υπηρεσία» λέει ο γενικός διευθυντής Γκρεγκ Χοτζ.
Πολλοί είναι εκείνοι ωστόσο που θεωρούν ότι αυτή η εικονική τράπεζα σπέρματος και ωαρίων θυμίζει τα πειράματα ευγονικής που έγιναν κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο σε στρατόπεδα συγκεντρώσεως, υπό τις ευλογίες και τις εντολές του αρχιάτρου του Αδόλφου Χίτλερ, του διαβόητου Γιόζεφ Μένγκελε.

Ο Ρόμπερτ Χίντζε έχει πολλάκις χαρακτηριστεί από τα αμερικανικά Μέσα ως «ρατσιστής» απέναντι σε εκείνους που δεν πληρούν τα προσωπικά του κριτήρια περί της εξωτερικής εμφάνισης.

Η ιστοσελίδα του προσέλκυσε το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης πριν από λίγο καιρό μετά την απαγόρευση πρόσβασης σε 5.000 μέλη της που είχαν βάλει κιλά μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων. «Το να αφήσουμε τους παχουλούς να περιφέρονται στην ιστοσελίδα αποτελεί μια απειλή για το επιχειρηματικό μας μοντέλο και την κεντρική ιδέα ύπαρξης της υπηρεσίας μας» είχε δικαιολογήσει τότε την απόφαση ο ιδρυτής του site. «Φανταστείτε έναν κόσμο όπου οι μελλοντικοί γονείς ξεφυλλίζουν ενθουσιασμένοι έναν κατάλογο γενετικών χαρακτηριστικών και επιλέγουν τα κατάλληλα του αγέννητου ακόμη παιδιού τους. Οι διαθέσιμες επιλογές είναι πολλές, από την εμφάνιση και το χρώμα των ματιών και του δέρματοςμέχρι το φύλο, τον σωματότυπο, τις νοητικές και τις αθλητικές του επιδόσεις. Δεν ακούγεται σαν όνειρο;» λέει για τη νέα υπηρεσία του Βeautiful Ρeople.

Αν για κάποιους αυτό το σενάριο είναι ένα όνειρο που θα μπορούσε να γίνει μια μέρα πραγματικότητα, για πολλούς άλλους είναι ένας εφιάλτης που διευρύνει τις ανισότητες με τη βοήθεια της ευγονικής.

ΠΑΙΔΙΑ ΑΓΝΩΣΤΟΥ... ΔΟΤΗ
Cryos: η γενετική εισβολή των Βίκινγκς O55χρονοςΟλε Σουίδρυσε στο Αρχους της Δανίας την Cryos, η οποία θεωρείται η μεγαλύτερη τράπεζα σπέρματος στον κόσμο, προμηθεύοντας περισσότερες από 50 χώρες σε όλη την υφήλιο.

California Cryobank: για τους εξαιρετικά ματαιόδοξους Δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να επιλέγουν τους δότες ανάλογα με την ομοιότητά τους με διάσημους αστέρες του κινηματογράφου, όπως και αθλητές και πολιτικούς, όπως π.χ. οΜπραντ Πιτή οΜπεν Αφλεκ.

Shanghai Sperm Βank: η πιο διάσημη ασιατική τράπεζα Στεγάζεται στο νοσοκομείο Ren Ji της Σανγκάης. Η φήμη της οφείλεται στις (ψεύτικες) φωτογραφίες που έδειχναν γυναίκες υπαλλήλους να βοηθούν τους δότες, «δίνοντάς τους ένα χεράκι


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου