Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ και η θέση τους ειναι στο μουσείο της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Sexy γούρι

Δεν μπορούσαν να πάρουν τα μάτια τους ο ένας από τον άλλο! H Νικόλ Σέρζιντζερ και ο Λιούις Χάμιλτον μάλλον δεν νοιάζονταν για τα βλέμματα όσων βρίσκονταν τριγύρω τους στο Γκραν Πρι της Κωνσταντινούπολης!


Η 31χρονη τραγουδίστρια αποδείχτηκε μάλιστα το γούρι του 25χρονου οδηγού, αφού αναδείχτηκε νικητής. Μετά τη νίκη και τα πανηγύρια σειρά είχαν τα τρυφερά βλέμματα που αντάλλαξε το ζευγάρι λίγη ώρα αφότου η δημοφιλής τραγουδίστρια πανηγύρισε σαν χούλιγκαν τη στιγμή που ο Χάμιλτον έφτανε στο τέρμα. Στη συνέχεια η τραγουδίστρια των Pussycat Dolls, που ξεχώριζε ανάμεσα στους θεατές με το σέξι μοβ φόρεμά της, μίλησε για το πόσο περήφανη είναι γι’ αυτόν.

Από την άλλη πλευρά, ο γνωστός ραλίστας και παγκόσμιος πρωταθλητής του 2008 είπε ότι η εμφάνιση της φίλης του στον μεγάλο αγώνα τού έκανε καλό, αφού όπως φάνηκε στην πορεία, του έδωσε τύχη. Γούρι όμως είναι και ο ίδιος για την τραγουδίστρια, καθώς στον τελικό του ριάλιτι «Dancing with the stars» όπου διαγωνιζόταν εκείνη κατάφερε να κερδίσει υπό το βλέμμα του Χάμιλτον που καθόταν στις κερκίδες του κοινού.

Το λαμπερό ζευγάρι, που μονοπωλεί συχνά το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης, είναι μαζί από το 2007. Αν και για ένα διάστημα στις αρχές αυτής της χρονιάς είχαν χωρίσει, τώρα οι δυο τους φαίνονται πολύ ερωτευμένοι και σπάνια δεν είναι μαζί. Φίλοι τους αναφέρουν ότι ο διάσημος πιλότος της Formula σύντομα θα κάνει πρόταση γάμου στην εκθαμβωτική καλλιτέχνιδα. Κάποιοι άλλοι, βέβαια, λένε ότι η πρόταση έχει ήδη γίνει και αναμένεται ουσιαστικά η ανακοίνωση του αρραβώνα τους, ενώ ο λόγος που δεν το είχαν δημοσιοποιήσει ήταν γιατί δεν ήθελαν να επισκιαστεί η νίκη της 31χρονης σεξοβόμβας στο αμερικανικό ριάλιτι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου