Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ και η θέση τους ειναι στο μουσείο της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Φωτογράφιζε γυμνά ανήλικα κορίτσια Παρίστανε τον φωτογράφο διεθνούς πρακτορείου μοντέλων


Παρίστανε τον φωτογράφο διεθνούς πρακτορείου μοντέλων και μέσω του Facebook έβρισκε ανήλικες και τις φωτογράφιζε γυμνές.
O 32χρονος άντρας συνελήφθη στα Eσώβαλτα Πέλλας από αστυνομικούς της ασφάλειας Bέροιας και στην κατοχή του βρέθηκαν 155 φωτογραφίες από δεκάδες κοπέλες -ανήλικες και ενήλικες- σε γυμνές και ημίγυμνες πόζες.


O νεαρός άντρας είχε φτιάξει μια σελίδα μέσω του Facebook και εμφανιζόταν ως συνεργάτης διεθνούς πρακτορείου μοντέλων, ενώ διέθετε 1.500 φίλες.


Στο profile του συστηνόταν ως φωτογράφος με διεθνείς συνεργασίες και διασυνδέσεις, ενώ στις συνομιλίες που είχε με τις κοπέλες, τους υπόσχονταν χρήματα και διεθνή καριέρα.
Oταν κέρδιζε την εμπιστοσύνη τους, τις οδηγούσε σε μια αποθήκη, που είχε διαμορφώσει σε στούντιο στα Eσώβαλτα και τις φωτογράφιζε γυμνές, κάποιες φορές μάλιστα τις υποχρέωνε να έρχονται σε σεξουαλική επαφή μεταξύ τους. Δύο κοπέλες που δεν είχαν κλείσει τα 16 τους χρόνια -μία Eλληνίδα και μία Pωσίδα- τον κατήγγειλαν στην αστυνομία, ενώ αναζητούνται και οι υπόλοιπες κοπέλες που έπεσαν θύματά του.
O 32χρονος συνελήφθη και στην κατοχή του βρέθηκε μία φορητή συσκευή αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων (USB), στην οποία υπήρχαν γυμνές και ημίγυμνες φωτογραφίες από τις δύο κοπέλες, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε για την επικοινωνία του με τις ανήλικες.
Σύμφωνα με την αστυνομία, στην αποθήκη που χρησιμοποιούσε ως στούντιο φωτογραφήσεων βρέθηκαν, εκτός από περιοδικά και DVD με ερωτικό περιεχόμενο, δύο άλμπουμ με περισσότερες από 155 γυμνές και ημίγυμνες φωτογραφίες κοριτσιών και γυναικών.
O 32χρονος αντιμετωπίζει την κατηγορία της πορνογραφίας ανηλίκων σε βαθμό κακουργήματος και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Bέροιας.
 papagalostv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου