Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ και η θέση τους ειναι στο μουσείο της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Λιτός γάμος με βασιλείς και Ελτον Τζον


Απόρθητο «φρούριο» οι Σπέτσες για τον λαμπερό γάμο του πρίγκιπα Νικολάου και της αγαπημένης του Τατιάνα Μπλάτνικ, παρουσία γαλαζοαίματων από κάθε γωνιά της Γης! Παρά τις φήμες για αναβολή του γάμου της χρονιάς λόγω οικονομικής κρίσης, ο Νικόλαος και η Τατιάνα -σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες- θα παντρευτούν κανονικά το φθινόπωρο.



Οσο για κάποιους που τόνιζαν ότι θα ήταν λιτός και απέριττος γάμος, μάλλον υπήρξε και δεύτερη σκέψη. Το γεγονός ότι ενδέχεται να τραγουδήσει ο σερ Ελτον Τζον επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές.

Στις 4 Σεπτεμβρίου ο μεσαίος γιος του Κωνσταντίνου και της Αννας-Μαρίας θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας του μητροπολιτικού ναού του Αγίου Νικολάου στις Σπέτσες δίπλα στην αγαπημένη του Τατιάνα. Το «παρών» στο μυστήριο και τη δεξίωση αναμένεται να δώσουν οι περισσότερες βασιλικές οικογένειες του πλανήτη, από τη βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας με τον Χουάν Κάρλος, τη βασίλισσα Ειρήνη, τον πρίγκιπα Κάρολο και την Καμίλα μέχρι τη βασίλισσα Ελισάβετ. Η Ελισάβετ έχει αδυναμία στον Νικόλαο και παρά το γεγονός ότι σπανίως φεύγει από το Μπάκιγχαμ, όπως μαθαίνουμε, έχει ήδη συμφωνήσει να παρευρεθεί στον γάμο.

Καλεσμένοι μάλιστα στον γάμο του Νικολάου και της Τατιάνα (στον οποίο φαβορί να τραγουδήσει είναι ο σερ Ελτον Τζον) είναι και βασιλιάδες και τιτλούχοι από τα αραβικά εμιράτα. Βέβαια, θα ληφθούν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Μέχρι τώρα η Σπετσοπούλα ήταν σαν αστακός, φυλασσόταν επί 24ώρου βάσεως από αέρα, ξηρά και θάλασσα. Οπως μαθαίνουμε, για τον γάμο του Νικολάου και της Τατιάνα πρώτη φορά θα μεταμορφωθούν σε «φρούριο» και οι Σπέτσες. Ενδέχεται μάλιστα η μαρίνα του νησιού -πρώτη φορά- να κλείσει! Ισως, μάλιστα, και μία εβδομάδα νωρίτερα από το μυστήριο.

Ηδη οι διοργανωτές κανονίζουν τον αριθμό των δυτών που θα πρέπει να βουτάνε επί 24 ώρες το 24ωρο στη θάλασσα προκειμένου να εξασφαλίσουν ότι κανένας ανεπιθύμητος δεν θα «εισβάλει» στον γάμο της χρονιάς! Υποβρύχιες κάμερες και ακροβολισμένο σε όλο το νησί προσωπικό ασφαλείας θα τσεκάρουν τα πάντα και τους πάντες εξονυχιστικά.

Οπως μαθαίνουμε, μία μέρα πριν από τον γάμο του Νικολάου και της Τατιάνα ο δήμαρχος των Σπετσών θα παραθέσει δεξίωση για τους καλεσμένους. Υπάρχει, δε, το ενδεχόμενο να ανοίξει η Σπετσοπούλα προκειμένου να πραγματοποιηθεί εκεί ειδική δεξίωση προς τιμήν των γαλαζοαίματων.

Οσον αφορά τους Ελληνες καλεσμένους, πρόκειται για τα πλέον γνωστά ονόματα της χώρας: στην guest list φιγουράρουν αυτά των οικογενειών Λάτση, Βαρδινογιάννη, Γουλανδρή, Νιάρχου (στην οποία εξάλλου ανήκει η Σπετσοπούλα), αλλά και των περισσότερων Ελλήνων εφοπλιστών που δραστηριοποιούνται και στο εξωτερικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου