Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ και η θέση τους ειναι στο μουσείο της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

Τρόμος στα σπίτια της ηδονής




Μπαράζ ένοπλων ληστειών τους τελευταίους μήνες στις ροζ γειτονιές της Αθήνας από την ίδια πενταμελή συμμορία. Οι ιδιοκτήτες των μοντέρνων οίκων ανοχής προχώρησαν μόνοι τους στην επικήρυξη των δραστών, αφού, όπως καταγγέλλουν, η Αστυνομία δεν τους βοηθά

Στο έλεος της αδίστακτης συμμορίας που έχει εξαπολύσει μπαράζ ένοπλων ληστειών στους οίκους ανοχής βρίσκονται εδώ και πολλούς μήνες ιδιοκτήτες και εργαζόμενες στα sex studios της Αθήνας.



Είναι χαρακτηριστικό πως σύμφωνα με επίσημα στοιχεία μόνο τις τελευταίες δύο εβδομάδες έχουν σημειωθεί έξι ληστείες σε οίκους ανοχής που λειτουργούν στο κέντρο της πρωτεύουσας, ενώ το 2009 ο συνολικός αριθμός τους άγγιξε τις πενήντα τρεις!

Ωστόσο, οι εργαζόμενες στα «κόκκινα φανάρια» υποστηρίζουν πως οι ληστείες είναι πολύ περισσότερες και ότι αρκετές από αυτές δεν καταγγέλλονται στις Αρχές, καθώς οι ιδιοκτήτες φοβούνται για τα μαγαζιά τους αλλά και για τη σωματική τους ακεραιότητα!

Σύμφωνα με όσα οι ίδιοι δηλώνουν, η πενταμελής συμμορία χτυπάει οίκους ανοχής που λειτουργούν στις γνωστές «ροζ» γειτονιές του κέντρου, που έχουν αναπτυχθεί σε περιοχές όπως ο Βοτανικός, η Λιοσίων, ο Νέος Κόσμος και οι Αμπελόκηποι, ενώ ληστείες έχουν σημειωθεί και σε sex studios που βρίσκονται στην περιοχή του Γαλατσίου και συγκεκριμένα στον περιφερειακό της Βριλησσού.

Μάλιστα, οι δράστες δείχνουν να είναι ιδιαίτερα ενημερωμένοι αλλά και αδίστακτοι, καθώς στο παρελθόν έχουν «επισκεφθεί» δύο παράνομους οίκους ανοχής που λειτουργούσαν σε διαμερίσματα στη Νέα Ερυθραία, ενώ στη ληστεία του sex studio της οδού Λιοσίων είχαν σκοτώσει έναν σκύλο ράτσας pit bull που ανήκε στη γυναίκα που εργάζεται ως υπηρεσία υποδοχχής.

Η Αστυνομία έχει στα χέρια της και εξετάζει βιντεοσκοπημένο υλικό, στο οποίο φέρεται να εμφανίζονται τα μέλη της συμμορίας, τα οποία όμως εξακολουθούν να παραμένουν ασύλληπτα και να δρουν ανενόχλητα.

Ιδιοκτήτες οίκων ανοχής που έπεσαν θύματα των αγνώστων δηλώνουν στην «Espresso της Κυριακής» ότι αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα, καθώς τρέμουν στο ενδεχόμενο πως μπορεί να βρεθούν αντιμέτωποι με πέντε κακοποιούς που οπλοφορούν.


Μπήκαν σαν πελάτες

«Πριν από λίγες ημέρες, ήρθαν σε ένα από τα sex studios του κέντρου» μας λέει ένα από τα θύματα και συμπληρώνει: «Μπήκαν μέσα σαν πελάτες και έκατσαν στον καναπέ στο σαλόνι. Η υπηρεσία υποδοχής φώναξε την κοπέλα και μάλιστα, όταν παρουσιάστηκε μπροστά τους, την πείραξαν και της έκαναν πλάκα. Οταν η κοπέλα μπήκε ξανά στην κουζίνα, χτύπησε το κουδούνι και τότε ο ένας από αυτούς άνοιξε την πόρτα για να μπει μέσα ένας ακόμη συνεργός τους που φορούσε καπέλο και κρατούσε όπλο. Αφού τα πήραν όλα, βγήκαν έξω, συναντήθηκαν με ένα τέταρτο άτομο που τους περίμενε και στη συνέχεια έφυγαν με αυτοκίνητο, στο οποίο βρισκόταν ένα ακόμη άτομο. Λίγες ημέρες αργότερα, ξαναχτύπησαν με παρόμοιο τρόπο. Αμέσως πήγαμε με τις φωτογραφίες τους στην Αστυνομία, καταγγείλαμε τη ληστεία και κάναμε μήνυση. Επειτα από λίγες ημέρες, ξαναήρθαν. Ηταν Κυριακή. Από τις κάμερες είδαμε πως ήταν τρεις. Πλησίασαν στην είσοδο, αλλά μόλις είδαν τις φωτογραφίες τους κολλημένες στην πόρτα, εξαφανίστηκαν».

Οι ίδιοι μας αναφέρουν πως έχουν εγκαταστήσει κλειστά κυκλώματα με κάμερες, τα οποία καλύπτουν μόνο τον χώρο εισόδου και την κουζίνα, για να τσεκάρουν τους υποψήφιους πελάτες.

«Οταν κάποιος μας φαίνεται περίεργος, δεν ανοίγουμε την πόρτα. Βέβαια, δεν μπορούμε να ξέρουμε τι ρόλο βαράει ο καθένας, ούτε να διώχνουμε αθώους πελάτες. Παρ’ όλα αυτά, η Αστυνομία θεωρεί πως είναι παράνομο να έχουμε κάμερες. Υπάρχουν περιστατικά που έχουμε απευθυνθεί στις Αρχές για ληστείες, που τους έχουμε πάει φωτογραφίες των δραστών και αντί να ασχοληθούν με τους ενόπλους ασχολούνται με τις κάμερες και μας λένε πως είναι παράνομες. Αν είναι δυνατόν! Δηλαδή, με ποιον τρόπο θα προστατευτούμε; Από τη μια, δεν περιπολούν συχνά στις γειτονιές μας, από την άλλη, μας τραβάνε συνέχεια στο τμήμα, παρ’ όλο που είμαστε καθ’ όλα νόμιμοι, και στο τέλος μας ληστεύουν και βγαίνουμε και χρεωμένοι! Αντί να μας πουν ευχαριστώ που τους πάμε στα χέρια έτοιμο υλικό για να συλλάβουν τους ληστές, αυτοί τα βάζουν μαζί μας για τις κάμερες».

Αναφορικά με τον αρνητικό αντίκτυπο που έχουν τα κρούσματα ληστειών στην πελατεία τους οι ίδιοι μας λένε πως «η δουλειά σε σχέση με αντίστοιχους μήνες της περσινής χρονιάς έχει πέσει περίπου 70% και επιπλέον έχουμε και τη συμμορία των ληστών να αλωνίζει! Φοβόμαστε για τη σωματική ακεραιότητα των κοριτσιών, της υπηρεσίας αλλά και των πελατών. Θέλουμε οι πελάτες που έρχονται στα μαγαζιά μας να αισθάνονται ασφαλείς».


ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΞΙΩΤΗΣ
Φωτ.: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΟΛΦΟΜΗΤΣΟΣ



Καρέ καρέ η δράση της συμμορίας
Καρέ καρέ τη δράση της πενταμελούς συμμορίας που εισβάλει σε οίκους ανοχής και σε sex studios ληστεύοντας εργαζόμενες αλλά και πελάτες φέρνει στο φως της δημοσιότητας η «Espresso της Κυριακής».

Στις αποκλειστικές φωτογραφίες φαίνεται με κάθε λεπτομέρεια ο ακριβής τρόπος δράσης των μελών της ένοπλης συμμορίας, δύο από τα μέλη της οποίας δεν διστάζουν να εισβάλλουν μέσα στα «σπίτια της ηδονής» χωρίς να έχουν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, παρά το γεγονός πως γνωρίζουν ότι στην κεντρική πόρτα εισόδου αλλά και την κουζίνα, όπου συγκεντρώνονται όλες οι εισπράξεις, λειτουργεί κλειστό κύκλωμα με κάμερες που καταγράφουν όλες τις κινήσεις τους.

Σύμφωνα με το βίντεο αλλά και με όσα δηλώνουν οι ιδιοκτήτες των οίκων ανοχής, οι δράστες δρουν κατόπιν οργανωμένου σχεδίου και χτυπάνε πάντα διαφορετικές ώρες, χρησιμοποιώντας όμως την ίδια τακτική.

Αρχικά, οι δύο από αυτούς χτυπούν το κουδούνι προσποιούμενοι τους πελάτες, ενώ οι υπόλοιποι είναι ακροβολισμένοι έξω από το sex studio και φιλάνε τσίλιες. Μόλις η ανυποψίαστη υπηρεσία ανοίγει την πόρτα, βγάζουν το όπλο και την οδηγούν στην κουζίνα, όπου συνήθως βρίσκεται και η ιερόδουλη που εργάζεται στη συγκεκριμένη βάρδια.

Δείχνουν ιδιαίτερα ψύχραιμοι και με το όπλο παρατεταμένο ζητούν από τις δύο γυναίκες να τους παραδώσουν όλες τις εισπράξεις. Στη συνέχεια, αρχίζουν να ψάχνουν στις τσάντες τους αρπάζοντας όσα μετρητά και πολύτιμα αντικείμενα (όπως ρολόγια και άλλα κοσμήματα) βρίσκουν εκεί. Μετά, στρέφονται προς το τραπέζι και παίρνουν τα κινητά τηλέφωνα των δύο γυναικών. Μάλιστα, στο ένα από τα δύο βίντεο μια έντρομη ιερόδουλη τους εκλιπαρεί να μην της πάρουν το τηλέφωνο και παραδόξως το αφήνουν ξανά πάνω στο τραπέζι και της ζητάνε να το απενεργοποιήσει άμεσα.

Οταν ολοκληρώνουν το «έργο» τους, οι δύο ληστές… χαιρετούν τα θύματά τους, βγαίνουν σαν κύριοι και εξαφανίζονται με το αυτοκίνητο στο οποίο τους περιμένουν οι συνεργοί τους.

Το δεύτερο χτύπημα

Στο δεύτερο βίντεο διακρίνονται πάλι οι δύο άγνωστοι που βρίσκονται στον διάδρομο του οίκου ανοχής και με την απειλή όπλου οδηγούν την υπηρεσία υποδοχής στην κουζίνα, καθώς γνωρίζουν πως εκεί βρίσκεται το ταμείο αλλά και τα προσωπικά αντικείμενα τόσο της ίδιας όσο και της ιερόδουλης που εργάζεται.

Αναφορικά με τον τρόπο δράσης τους οι ιδιοκτήτες μας λένε πως πρόκειται για αδίστακτους κακοποιούς οι οποίοι κατά καιρούς έχουν ασκήσει ακόμη και βία σε κοπέλες που τόλμησαν να αντισταθούν.

Ληστεύουν πελάτες

«Υπήρξαν περιστατικά που έχουν χτυπήσει γυναίκες ή μπήκαν μέσα σε δωμάτιο την ώρα που η εργαζόμενη εξυπηρετούσε έναν πελάτη. Τους έπιασαν γυμνούς πάνω στο κρεβάτι και του πήραν όλα τα χρήματα που είχε μέσα στο παντελόνι του, χωρίς να τον πειράξουν. Ο πελάτης δεν πήγε να καταγγείλει το γεγονός γιατί τρόμαξε. Επίσης, έχουν τύχει περιστατικά με άνδρες να κάθονται στο σαλόνι και να πέφτουν θύματα της συμμορίας. Τους απείλησαν με το όπλο και τους πήραν όλα τα λεφτά. Και πάλι όμως κανείς δεν πήγε στην Αστυνομία γιατί άλλοι ήταν παντρεμένοι και άλλοι ντρεπόντουσαν να πουν πως τους λήστεψαν μέσα σε sex studio. Πιστεύουμε πως έχουν βάλει στο μάτι τους οίκους ανοχής επειδή είναι εύκολη λεία και όχι γιατί έχουμε πολλά χρήματα, αφού το ποσόν που μοιράζονται τα πέντε άτομα είναι συνήθως μικρό».

«ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ, Ο ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΣΩΜΑΤΩΔΗΣ»

Οι ιδιοκτήτες των «κόκκινων φαναριών» δηλώνουν στην «Espresso της Κυριακής»: «Πρόκειται για συνολικά πέντε άτομα. Ο ένας είναι πολύ σωματώδης, ενώ οι υπόλοιποι είναι φυσιολογικού αναστήματος. Δεν φοράνε κουκούλες για να καλύψουν τα πρόσωπά τους, παρά μόνο καπέλα ή σκούφο. Είμαστε σίγουροι πως πρόκειται για αλλοδαπούς, μάλλον Αλβανούς. Κάποια ιερόδουλη που έχει καταγωγή από την Αλβανία τους άκουσε να μιλάνε και αμέσως κατάλαβε την προφορά τους. Οταν μπαίνουν μέσα, ο ένας κρατάει το όπλο -σε κάποιες περιπτώσεις κρατούσαν και οι δύο όπλο που έφερε σιγαστήρα- ενώ ο άλλος έχει στα χέρια του ένα κινητό τηλέφωνο προφανώς για να βρίσκεται σε επικοινωνία με τους τρεις συνεργούς που περιμένουν απέξω. Είδαμε προσεκτικά τα βίντεο και εντοπίσαμε τους υπόλοιπους τρεις. Οι δύο κάθονται δεξιά κι αριστερά του σπιτιού, ενώ ο άλλος περιμένει μέσα σε αυτοκίνητο που συνήθως παρκάρουν σε μικρή απόσταση».

Μετρητά και... είδος σε όποιον δώσει πληροφορίες
Ενιωσαν την παγωμένη κάννη του όπλου στον κρόταφό τους, είδαν τις εισπράξεις τους να εξαφανίζονται εν ριπή οφθαλμού, βίωσαν τον απόλυτο τρόμο στα χέρια των αδίστακτων ληστών και αποφάσισαν να περάσουν στην αντεπίθεση επικηρύσσοντας τα μέλη της ένοπλης συμμορίας που έχει εξαπολύσει μπαράζ ληστειών στα «σπίτια της ηδονής».

Ο λόγος για τους ιδιοκτήτες των οίκων ανοχής του κέντρου της Αθήνας που τρομοκρατημένοι από τα απανωτά κρούσματα ένοπλων ληστειών στα «μαγαζιά» τους και απεγνωσμένοι από την ανεξέλεγκτη δράση των αγνώστων που εξακολουθούν να παραμένουν ασύλληπτοι προσφέρουν χρηματικό ποσό και σούπερ δώρο-έκπληξη σε όποιον βοηθήσει να συλληφθούν οι δράστες.

Σε μια προσπάθεια να συμβάλουν στον εντοπισμό των αγνώστων, οι άτυχοι ιδιοκτήτες των οίκων ανοχής που έπεσαν θύματά τους τοιχοκόλλησαν τις φωτογραφίες με τα πρόσωπά τους στις πόρτες εισόδου των «κόκκινων φαναριών» και δηλώνουν πως προτίθενται να ανταμείψουν με μετρητά και… είδος τους πελάτες που θα δώσουν σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τους ληστές.
«Οποιος τους ξέρει δίδεται αμοιβή. Εδώ» είναι το χαρακτηριστικό μήνυμα έξω από τις εισόδους των sex studios.

Οι ίδιοι θεωρούν πως αναρτώντας τις φωτογραφίες των μελών της πενταμελούς συμμορίας στις πόρτες εισόδου των «σπιτιών» τους θα μπορέσουν ενδεχομένως να έρθουν σε επαφή με αυτόπτες μάρτυρες ληστειών ή ακόμη και με πολίτες που τους γνωρίζουν.
Μάλιστα, αποκαλύπτουν στην «Espresso της Κυριακής» πως όποιος πολίτης δώσει στην Αστυνομία ή στους ίδιους σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τους δράστες που θα συμβάλουν στις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους θα ανταμειφτεί τόσο με χρηματικό ποσό όσο και με μία επίσκεψη δωρεάν με μία από τις ιερόδουλες του οίκου ανοχής!

Οι ίδιοι δηλώνουν πως «αποφασίσαμε να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και να επικηρύξουμε τους ληστές δίνοντας τις φωτογραφίες τους στη δημοσιότητα. Επίσης, έχουμε κολλήσει τις φωτογραφίες τους μπροστά από τα σπίτια μήπως και τους αναγνωρίσει κάποιος πελάτης και βοηθήσει στη σύλληψή τους δίνοντας πληροφορίες. Φυσικά, θα ανταμείψουμε όποιον συμβάλει στις έρευνες τόσο με χρηματικό ποσό όσο και με παροχή… υπηρεσιών μιας κοπέλας της αρεσκείας του! Οι εργαζόμενες στα μαγαζιά μας έχουν τρομοκρατηθεί με όσα συμβαίνουν και από τη μεριά τους είναι σύμφωνες να κάνουν δώρο μία επίσκεψη, αρκεί να συλληφθούν επιτέλους οι δράστες. Δεν είναι δυνατόν να συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση. Εργαζόμαστε για το ψωμί μας, έχουμε όλα τα απαραίτητα από τον νόμο έγγραφα, λειτουργούμε με άδειες, αλλά συνεχίζουμε να αντιμετωπιζόμαστε ως πολίτες τρίτης κατηγορίας. Φοβόμαστε για τη ζωή μας και βλέπουμε πως μέχρι στιγμής οι άγνωστοι εξακολουθούν να κυκλοφορούν ελεύθεροι και να ληστεύουν οίκους ανοχής καθημερινά! Καλούμε όποιον γνωρίζει κάτι σχετικό με τη συμμορία να έρθει να μας βρει και να μας βοηθήσει! Δεν θα κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια. Δεν θα περιμένουμε να μας καθαρίσουν μέσα στα μαγαζιά μας, ούτε ανεχόμαστε να μας αρπάζουν τις εισπράξεις κάθε τρεις και λίγο. Ζητάμε την άμεση σύλληψή τους πριν θρηνήσουμε θύματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου