Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ και η θέση τους ειναι στο μουσείο της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Μέγκαν Φοξ,της... Μεταμορφώσεως

Στις 6 Αυγούστου θα γιορτάζει στο εξής η Μέγκαν Φοξ, καθώς είναι... της Μεταμορφώσεως. Αν και μόλις 24 ετών, η διάσημη σταρ αποφάσισε να βελτιώσει την εμφάνισή της, μόνο που το παράκανε: ατσαλάκωτο μέτωπο, τοξωτά φρύδια, πλούσια σαρκώδη χείλη, ψυχρό χαμόγελο και ένα αβυσσαλέο ντεκολτέ στο φόρεμά της, στο οποίο «έβγαζε μάτι» το... εμπλουτισμένο στήθος της.


Πίστευε ότι θα έκανε σούπερ εμφάνιση στην πρεμιέρα της νέας ταινίας της, το μόνο που πέτυχε όμως ήταν να σχολιαστούν αρνητικά οι «μικροαλλαγές» που έκανε στο πρόσωπο και το σώμα της, μάλλον με τη βοήθεια πλαστικού χειρουργού.

Οπως παρατήρησαν οι θαυμαστές της, αλλά και οι φωτογράφοι, η Μέγκαν πόζαρε άκαμπτη, με ασυνήθιστη σοβαρότητα, σχεδόν ψυχρότητα θα την έλεγε κανείς, κάνοντας προσπάθεια να χαμογελάσει. Το «κέρινο» πρόσωπό και τα φουσκωμένα χείλη της έκαναν φανερό ότι η νεαρή ηθοποιός μάλλον είχε κάνει ενέσεις μπότοξ και κολλαγόνου. Οσο για το στήθος της... μάλλον δεν έχει φουσκώσει από περηφάνια.

Η αλλαγή αυτή θεωρήθηκε ατυχής για την ανερχόμενη ηθοποιό, που έχει ψηφιστεί δύο φορές ως η πιο όμορφη και σέξι γυναίκα στον κόσμο. «Η Μέγκαν ήταν τόσο φυσική και σέξι που τραβούσε σαν μαγνήτης τα βλέμματα, όμως η μεγάλη απώλεια κιλών και οι μικρές “αλλαγές” πάνω της δεν της έκαναν καλό. Δεν χρειάζονταν», έσπευσαν να πουν κάποιοι στο Χόλιγουντ. Λέγεται μάλιστα ότι ο Μάικλ Μπέι, ο σκηνοθέτης των δύο ταινιών «Transformers», της ζήτησε να αποκτήσει και πάλι τις καμπύλες της που ανέβαζαν την αδρεναλίνη των ανδρών στα ύψη, αν ήθελε να έχει ρόλο και στην τρίτη ταινία της σειράς. Εκείνη θύμωσε και τελικά έχασε τον ρόλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου