Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ και η θέση τους ειναι στο μουσείο της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2010

Πλήρωνε ταινίες πορνό με τα λεφτά της κυβέρνησης!


Στην Νέα Ζηλανδία πρώην υπουργός και νυν πιθανός ηγέτης των Εργατικών της αντιπολίτευσης, Σέην Τζόουνς παραδέχθηκε ότι χρησιμοποιούσε την υπουργική πιστωτική του κάρτα για να πληρώνει τις ταινίες πορνό που έβλεπε σε ξενοδοχεία. 


 Ο Τζόουνς, ο οποίος είχε διατελέσει υπουργός Οικοδομών και Κατασκευών στην τελευταία κυβέρνηση του Εργατικού Κόμματος, δήλωσε σε ραδιοφωνική εκπομπή ότι είναι ένας ενήλικας που το αίμα του βράζει.


"Πολλές φορές έχω μείνει σε ξενοδοχεία και άπλωσα το χέρι μου και παρακολούθησα ταινίες πορνό, τις οποίες τελικά πλήρωσα κιόλας" είπε ο πρώην υπουργός, ο οποίος από τα μέσα ενημέρωσης και τους συναδέλφους του στη Βουλή, συγκαταλέγεται στους πιθανούς διεκδικητές της ηγεσίας του Εργατικού Κόμματος.

"Δεν θα έπρεπε να είχε συμβεί, αλλά συνέβη, δεν με κάνει να αισθάνομαι σπουδαίος, αλλά δεν πρόκειται να κρυφτώ" είπε ο Τζόουνς, που υπολόγισε ότι η υπόθεση κόστισε πάνω από 3.400 ευρώ και παραδέχτηκε ότι είχε διαθέσει τα χρήματα αυτά με λανθασμένο τρόπο.

Ένας άλλος πρώην υπουργός, ο Κρις Κάρτερ, παραδέχτηκε ότι ξόδεψε 251,16 δολάρια Νέας Ζηλανδίας με την υπουργική κάρτα του για λουλούδια στα γενέθλια της συντρόφου του και για ένα μασάζ και για τους δύο, κατά τη διάρκεια ταξιδιού στο εξωτερικό.

Ο κυβερνητικός κανονισμός αναφέρει ότι οι υπουργοί δεν πρέπει να βάζουν προσωπικά έξοδα στις κυβερνητικές πιστωτικές κάρτες ακόμη και αν στη συνέχεια αποδίδουν τις δαπάνες, όπως έκανε ο Τζόουνς.

Το Υπουργείο Εσωτερικών έχει εκδώσει μετά από αιτήσεις δημοσιογράφων, χιλιάδες έγγραφα με λεπτομερείς αναφορές της χρήσης των πιστωτικών καρτών στο πλαίσιο του νόμου για την Επίσημη Πληροφόρηση, μετά από την παραίτηση τον προηγούμενο Φεβρουάριο ενός υπουργού της συντηρητικής κυβέρνησης του Εθνικού Κόμματος εξαιτίας της λανθασμένης χρήσης της υπουργικής πιστωτικής κάρτας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου