Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ και η θέση τους ειναι στο μουσείο της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

Σάββατο, 19 Ιουνίου 2010

Πόσο κοστίζει το φιλί; Εξαρτάται ποιος το δίνει και σε …ποιά!

Προσοχή στις... εργασιακές σχέσεις!

Πήγε για… φιλί και βγήκε… χρεωμένος!


Πόσο κοστίζει το φιλί; Εξαρτάται ποιος το δίνει και σε …ποιά!

Στον γενικό διευθυντή των μεγάλων πολυκαταστημάτων της Αυστραλίας «Ντέιβιντ Τζόουνς», Μαρκ Μακίνες εικάζεται πως θα κοστίσει περίπου έξι εκατομμύρια δολάρια (4,2 εκ ευρώ) το χρόνο, ποσό ανάλογο με μισθό... καλοπληρωμένου ποδοσφαιριστή!Ο Μακίνες υποχρεώθηκε να παραιτηθεί από την θέση του και μάλιστα έφυγε και από την Αυστραλία μαζί με την τεσσάρων μηνών έγκυο σύντροφό του, μετά την ομολογία του "για ανάρμοστη συμπεριφορά".

Ο κ. Μακίνες ομολόγησε πως επιχείρησε να δώσει ένα -ανεπιθύμητο- φιλί σε μια παντρεμένη γυναίκα του τμήματος μάρκετιγκ της εταιρίας. Παράλληλα επιχείρησε, ανεπιτυχώς να την αγκαλιάσει.

Και όταν έφτασε στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας απειλητική δικηγορική επιστολή από την εν λόγω γυναίκα, ομολόγησε την πράξη του, ζήτησε συγγνώμη και παραιτήθηκε καθώς έρχονται στην επιφάνεια και άλλες καταγγελίες για "ανάρμοστη συμπεριφορά".

Έτσι ένας από τους πλέον πετυχημένους γενικούς διευθυντές εταιριών της Αυστραλίας, ο οποίος ανέβασε εντυπωσιακά τον τζίρο των καταστημάτων «David Jones» υποχρεώθηκε να παραιτηθεί από την θέση του με ετήσιο μισθό έξι εκατομμυρίων δολαρίων για μια αποτυχημένη απόπειρα φιλιού σε παντρεμένη.

Η παραίτησή του είχε ως αποτέλεσμα να πέσει περίπου 3% και η αξία των μετοχών της εταιρίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου