Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ και η θέση τους ειναι στο μουσείο της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Η sexy Αγκιλέρα και τα... κορίτσια του Ομπάμα στους τελικούς του NBA



Με animal print γόβα και μίνι στράπλες φόρεμα ερμήνευσε τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ η Κριστίνα Αγκιλέρα στους τελικούς του NBA, καταφέρνοντας να τραβήξει πάνω της τα βλέμματα -celebrity και μη- θεατών, αλλά και τα φλας - μάλιστα, δεν δίσταζε να αποδεικνύει συνέχεια πόσο ερωτευμένη είναι με τον σύζυγό της Τζόρνταν Μπράτμαν. Η εμφάνισή της έκανε τους θεατές να ξεχάσουν για λίγο την αγωνία τους για το αποφασιστικής σημασίας παιχνίδι μεταξύ Λος Aντζελες Λέικερς και Μπόστον Σέλτικς.



Η έτερη παρουσία που έδειχνε να συγκεντρώνει την προσοχή των διάσημων φιλάθλων ήταν αυτή της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ. Η Μισέλ Ομπάμα άφησε τον σύζυγό της στο γραφείο του να πονοκεφαλιάζει για την πετρελαιοκηλίδα στον Κόλπο του Μεξικό και αποφάσισε να δει αγώνες με τις κόρες της, που άρχισαν επισήμως τις καλοκαιρινές τους διακοπές, αλλά και τη μητέρα της. Τα... κορίτσια του Ομπάμα κάθονταν σε σουίτα VIP του γηπέδου Staples Center στο Λος Αντζελες για λόγους ασφαλείας.

Κατά τα λοιπά, παρόντες ήταν και οι «συνήθεις ύποπτοι» της σοουμπίζ, δηλαδή ο Τζακ Νίκολσον, ο Σπάικ Λι, ο Ντέιβιντ Αρκέτ, ο Λεονάρντο ντι Κάπριο και ο Σον Ντίντι Κόμπς, που έχουν εισιτήρια διαρκείας για τους αγώνες του ΝΒΑ. Δεδομένης της λάμψης που θα είχε το event, είπε να συνοδεύσει στον αγώνα τον Μπράιαν Οστιν Γκριν η σύντροφός του Μέγκαν Φοξ, η οποία εμφανίστηκε φορώντας ένα καπέλο του μπέιζμπολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου