Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ και η θέση τους ειναι στο μουσείο της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Το 1ο ηλεκτρονικό sex-shop για Μουσουλμάνους

http://z.about.com/d/honeymoons/1/0/C/E/1/08sexshop.jpgΈνα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης ερωτικών βοηθημάτων, που δεν αντιβαίνουν στις προσταγές του ισλαμικού νόμου, εγκαινιάστηκε και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία πριν λίγες ημέρες στην Ολλανδία.


«Είχαμε πάνω από 70.000 επισκέψεις μέσα στις πρώτες τέσσερις μέρες», από το άνοιγμα της ιστοσελίδας, η οποία ονομάζεται «El Asira», δήλωσε ο εμπνευστής της, ο 29χρονος Aouragh Abdelaziz. Αυτή η ιστοσελίδα είναι η πρώτη που απευθύνεται σε μουσουλμάνους και έχει ως στόχο να βοηθήσει τα παντρεμένα ζευγάρια να «βελτιώσουν τη σεξουαλική τους υγεία», ισχυρίζεται ο ιδρυτής της.
Η παρουσίαση των προϊόντων είναι λιτή, ενώ οι πωλητές εγγυώνται ότι τα προϊόντα δεν περιέχουν συστατικά που απαγορεύονται από τις μουσουλμανικές παραδόσεις, όπως χοιρινό λίπος ή αλκοόλ.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δεκάδες προϊόντα, που απευθύνονται είτε στους άνδρες είτε στις γυναίκες, όπως λιπαντικά, gels για μασάζ ή άλλα διεγερτικά βοηθήματα. Δε διατίθενται ωστόσο δονητές, video και περιοδικά με πορνογραφικό περιεχόμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου