Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ και η θέση τους ειναι στο μουσείο της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

Σάββατο, 17 Απριλίου 2010

Και η ΜακΚάρθι στα θύματα του Σιγκάλ!!!


Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον διάσημο ηθοποιό Στίβεν Σιγκάλ, καθώς καθημερινά πληθαίνουν οι εις βάρος του καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση.
 
Σε αυτές προστέθηκε και μία διάσημη μαρτυρία, η οποία όμως είχε γίνει προ πολλών ετών. Η Τζένι Μακ Κάρθι, πρώην κουνελάκι του Playboy, τηλεπαρουσιάστρια και πρώην φιλενάδα του Τζιμ Κάρεϊ είχε δηλώσει σε συνέντευξή της το 1998 ότι ο Σιγκάλ της ζήτησε να του κάνει στριπτίζ όταν εκείνη πήγε σε οντισιόν για την ταινία "Under Siege 2" και μετά την απείλησε να μη μιλήσει σε κανέναν.

Όπως είχε εξομολογηθεί τότε στο περιοδικό, μόλις μπήκε στο γραφείο του... ο Σιγκάλ της είπε: «Ωστέ εσύ βγήκες Playmate της χρονιάς,ε;» και αμέσως πρόσθεσε: «Βγάλε το φόρεμά σου!». «Εγώ έβαλα τα κλάματα και του φώναξα να πάει να νοικιάσει το βίντεο μου στο Playboy αν θέλει να με δει γυμνή, τον έβρισα, και αμέσως έτρεξα προς την πόρτα!» δήλωσε στη συνέντευξή της το 1998 η ξανθιά καλλονή.
Εκείνη τη χρονιά, το 1998, άλλες εννιά γυναίκες είχαν πάρει θάρρος από τη συνέντευξη της ΜακΚάρθι και είχαν κατηγορήσει τον Σιγκάλ για παρενόχληση. Οι καταγγελίες συνεχίστηκαν και τα επόμενα χρόνια για να καταλήξουμε στις πιο πρόσφατες που έγιναν πριν από λίγες ημέρες καθώς μία πρώην υπάλληλος του ηθοποιού του έκανε μήνυση για παρενόχληση και μαστροπεία.
Η ΜακΚάρθι παραδέχτηκε ότι είχε κάνει τότε εκείνες τις δηλώσεις, ωστόσο δεν ήθελε να κάνει κανένα άλλο σχόλιο.
http://thenewsbus.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου