Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ και η θέση τους ειναι στο μουσείο της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

Πέμπτη, 8 Απριλίου 2010

800.000 ευρώ για... πορνό dvd στη Σάσα Μπάστα!Για τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε πορνό dvd που της καταλογίζουν, ενώ δεν είναι αυτή όπως ισχυρίζεται, για την τρίτη κατά σειρά πρόταση που δέχτηκε από την Σειρηνάκη για να γυρίζει ταινία στυλ Τζούλιας και για την απόλυτα Ελληνίδα (πορνό) σταρ μίλησε η... Σάσα Μπάστα στο STAR.«Υπάρχουν κάποιοι παρατρεχάμενοι που θέλουν να με κατατάξουν στην κατηγορία της πορνοστάρ, αλλά όπως και να το προσπαθήσουν, δεν γίνεται. Αυτή είναι μια κατηγορία στην οποία ανήκει μόνο μια κοπέλα αυτή, μόνο μια πορνοσταρ όπως το καταλαβαίνεις, και ανήκει δικαιωματικά ο τίτλος σε αυτή», είπε το Σασουλίνι, έτσι για να μην ξεχνιόμαστε.

Και στην συνέχεια πετάει και την είδηση - «βόμβα»: «Μου έγινε για τρίτη φορά πρόταση να πρωταγωνιστήσω σε ροζ ταινία, για την οποία μου έδιναν εξαψήφιο αριθμό χρημάτων, 800 χιλιάδες ευρώ, το οποίο βέβαια, ούτε για 500 δισεκατομμύρια ευρώ δεν θα το έκανα, άσχετα αν κάποιο άλλο άτομο το κάνε για πολύ λιγότερα λεφτά»!

Η Σάσα επέμεινε ότι δεν θα έκανε dvd με τίποτα, ενώ όπως χαρακτηριστικά είπε έχει αηδιάσει με αυτή την κατάσταση και θα τα πουν με την Τζούλια στο δικαστήριο.

Δείτε το βίνεο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου