Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ και η θέση τους ειναι στο μουσείο της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Απέτυχαν τα προγράμματα υπέρ της αποχής από το σεξ ως το γάμο


Τα εκπαιδευτικά προγράμματα υπέρ της αποχής από το σεξ, που έχουν στόχο να διδάξουν στα παιδιά να αποφεύγουν το σεξ ως το γάμο, απέτυχαν να ελέγξουν τη σεξουαλική συμπεριφορά των νέων, σύμφωνα με αμερικανική κυβερνητική έκθεση.


Έφηβοι που πήραν μέρος στα προγράμματα αυτά ως μαθητές του Δημοτικού είναι εξίσου πιθανόν να κάνουν σεξ πριν από το γάμο όσο και οι έφηβοι που δεν έχουν συμμετάσχει σ' αυτά, δαιπιστώθηκε από την έρευνα.

Η έκθεση, η οποία ζητήθηκε από το Κογκρέσο, δεν δόθηκε στη δημοσιότητα από το υπουργείο Υγείας και Ανθρώπινων Υπηρεσιών, αλλά από μέλη οργανώσεων και από το γραφείο του Δημοκρατικού βουλευτή της Καλιφόρνιας Χέρι Ουάξμαν. Εκπρόσωπος του υπουργείου δεν απάντησε όταν της ζητήθηκε ένα σχόλιο. Η έκθεση αναζωπύρωσε τη συζήτηση σχετικά με τα κυβερνητικά εκπαιδευτικά προγράμματα υπέρ της σεξουαλικής αποχής, τα οποία υποστηρίζονται έντονα από την κυβέρνηση του προέδρου Τζορτζ Μπους.

"Η μέση ηλικία της πρώτης σεξουαλικής επαφής ήταν τα 14,9 χρόνια,τόσο για τους νέους που είχαν συμμετάσχει στα προγράμματα όσο και γι' αυτούς που δεν είχαν συμμετάσχει", αναφέρεται στην έκθεση, η οποία είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα http://aspe.hhs.gov/hsp/abstinence07/index.htm

Πηγή ΑΠΕ

Διαβάστε περισσότερα: http://rc-cafe.blogspot.com/2010/04/blog-post_3435.html#ixzz0ktnCMu2I

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου