Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ και η θέση τους ειναι στο μουσείο της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Τα βγάζουν όλα για να... διαψεύσουν τον Ιμάμη!


Χιλάδες γυναίκες θα βάλουν ότι πιο αποκαλυπτικό έχουν και θα βγουν στο δρόμο στις 26 Απριλίου ανταπαντώντας στο κήρυγμα ενος Ιμάμη που τις καταστεί υπεύθυνες για ...σεισμικές δονήσεις.
 
Ολόκληρη εκστρατεία οργάνωσε η Τζένιφερ Μακκρέιτ με σκοπό να διαψεύσει τον Ιρανό κληρικό Hojatoleslam Kazem Sedighi, ο οποίος στο Κυριακάτικο κήρυγμά του απέδωσε τους αλλεπάλληλους σεισμούς στην προκλητικότητα των γυναικών.
Ο εν λόγω Ιμάμης ισχυρίστηκε ότι οι σέξι προκλητικές ενδυμασίες των γυναικών που ολοένα και αφαιρούν ιμάτια οφείλονται για τους …σεισμούς που συμβαίνουν στην περιοχή! Όπως είπε, "οι γυναίκες παρασύρουν τους άνδρες στην ακολασία με αποτέλεσμα την αύξηση των σεισμικών δονήσεων". Φαίνεται πως ο Ιμάμης γνωρίζει καλά το άσμα που λέει σεισμός, σεισμός ερωτικός... Τις προέτρεψε μάλιστα να συνετιστούν καθώς όπως είπε αυτές φταίνε για το σεισμό που θα πλήξει τη Τεχεράνη σύντομα. Έτσι, σε αντεπίθεση των όσων υποστηρίζει ο κληρικός, η Τζένιφερ βάλθηκε να του δείξει ότι κάνει λάθος οργανώνοντας καμπάνια με τίτλο "Boobquake". Έχει μάλιστα δημιουργήσει σελίδα στο Facebook, όπου ήδη μετρά 20.000 μέλη γυναικών που υπόσχονται να λάβουν μέρος στην εκστρατεία φορώντας… μόνο τα απαραίτητα στις 26 Απριλίου. "Τη Δευτέρα θα βάλω ότι πιο αποκαλυπτικό έχω και θα βγώ στους δρόμους" είπε η ίδια, προτρέποντας και άλλες γυναίκες να την ακολουθήσουν. Παράλληλα δήλωσε αστειευόμενη "σίγουρα θα προκαλέσουμε ισχυρό σεισμό και ταραχή στους άνδρες!" Μένει λοιπόν να δούμε εάν ο κληρικός θα βγει αληθινός. Εάν δεν συμβεί κάποιο ανεξήγητο φυσικό φαινόμενο, τότε ας σωπάσει για πάντα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου