Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ και η θέση τους ειναι στο μουσείο της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

Σάββατο 10 Απριλίου 2010

Η δεκαετία που διανύουμε ειναι καλύτερη απο την "τρελή" δεκαετία του 1960!



Μπορεί η δεκαετία του ’60 να θεωρείτο σεξουαλικά απελευθερωμένη, ωστόσο νέα έρευνα αποκαλύπτει ότι οι γυναίκες σήμερα είναι σχεδόν τρεις φορές πιο ενεργές σεξουαλικά από τις «γιαγιάδες» τους πριν από 40 χρόνια.


Η έρευνα έδειξε ότι οι γυναίκες το διάστημα 2000 - 2009 είχαν κατά μέσο όρο 5,65 διαφορετικούς ερωτικούς συντρόφους, έως την ηλικία των 24 ετών.

Μάλιστα, περίπου μία στις δέκα από τις 3.000 Βρετανίδες που συμμετείχαν στην έρευνα ισχυρίστηκε ότι έως την παραπάνω ηλικία είχε περισσότερους από 10 διαφορετικούς ερωτικούς συντρόφους.

Ο μέσος όρος των ερωτικών συντρόφων την δεκαετία του ’60 έφτανε μόλις το 1,67, ενώ αντίστοιχα την δεκαετία του ’70 οι γυναίκες είχαν 3,72 ερωτικούς συντρόφους.

Παράλληλα η έρευνα αποκάλυψε ότι η σεξουαλική υγεία δεν βελτιώθηκε.

Τα στατιστικά στην Βρετανία δείχνουν ότι τα ποσοστά εμφάνισης καρκίνου του τραχήλου της μήτρας στις γυναίκες κάτω των 25 ετών δεν έχουν μειωθεί, παρά την βελτίωση των ελέγχων.

Αν και το ποσοστό των περιπτώσεων καρκίνου του τραχήλου στις μεγαλύτερες γυναίκες έχει μειωθεί τα τελευταία 10 χρόνια, δεν ισχύει το ίδιο και για τις γυναίκες κάτω των 25. Η αύξηση του αριθμού ερωτικών συντρόφων ίσως είναι ένας από τους λόγους. «Η μόλυνση με τον ιό των ανθρώπινων θηλωμάτων είναι πολύ κοινή, ειδικά στους νέους ανθρώπους και μία από τις κύριες αιτίες καρκίνου του τραχήλου», λένε οι ειδικοί.

Διαβάστε περισσότερα: http://rc-cafe.blogspot.com/#ixzz0kitHWisZ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου