Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ και η θέση τους ειναι στο μουσείο της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

Σάββατο 17 Απριλίου 2010

Πολύ σεξ": το μυστικό ομορφιάς της Ντέμι Μουρ



Στη χτεσινή τηλεοπτική της εμφάνιση, η 47χρονη -αειθαλής- ηθοποιός αποκάλυψε κρυφές πτυχές της σχέσης της με τον κατά 15 χρόνια νεότερο σύζυγο της, Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) και μαζί το μυστικό της λάμψης της.


Η Ντέμι Μουρ (Demi Moore) εμφανίστηκε στο σόου των Ρέτζις Φίλμπιν (Regis Philbin) και Κέλι Ρίπα (Kelly Ripa) στο πλαίσιο της προώθησης της νέας της ταινίας "The Joneses", στην οποία πρωταγωνιστεί με τον Ντέιβιντ Ντουκόβνι (David Duchovny).

Η Ντέμι και ο κατά μία 15ετία
μικρότερός της, Άστον, είναι μαζί
και ευτυχισμένοι τα τελευταία επτά χρόνια.
Η Ντέμι και ο κατά μία 15ετία  μικρότερός της, Άστον, είναι μαζί  
και ευτυχισμένοι τα τελευταία επτά χρόνια. Όταν η συζήτηση γύρισε στη σχέση της με τον Κούτσερ, η Μουρ παραδέχτηκε ότι όταν πρωτογνωρίστηκαν, εκείνος δεν της έδωσε καμία σημασία: "Την πρώτη φορά που συναντηθήκαμε δεν μου είπε ούτε δύο κουβέντες -είχε ένα μόνο πράγμα στο μυαλό του και ήταν στραμμένο προς κάποια άλλη", είπε γελώντας. Όταν όμως ξανασυναντήθηκαν δύο εβδομάδες αργότερα τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά και αφού βρέθηκαν σε ένα πάρτι, κατέληξαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του Άστον.
Η Ντέμι κάποια στιγμή πετάχτηκε έξω από το δωμάτιο λέγοντας: "πρέπει να τηλεφωνήσω στα παιδιά μου για καληνύχτα". Τότε, όπως προσθέτει η ίδια, "ξαφνικά, η πόρτα του δωματίου άνοιξε πίσω μου και εκείνος είπε: 'Αυτό είναι το πιο όμορφο πράγμα που άκουσα ποτέ'. Η πόρτα έκλεισε πάλι και αμέσως σκέφτηκα ότι είχα να κάνω με κάποιον πολύ διαφορετικό άντρα".
Αμέσως μετά, ξεκίνησαν μια σχέση μόνο μέσω γραπτών μηνυμάτων. Άλλωστε, είναι γνωστή η συνέπεια -στο βαθμό της εμμονής- που έχουν και οι δύο στο Twitter. Δεν περνά στιγμή της ζωής τους που να μην τη μοιραστούν με τους "πιστούς" των σελίδων τους. Άρα κατά κάποιον τρόπο, αυτή η αποκάλυψη δεν προκαλεί και μεγάλη έκπληξη. "Από τότε είμαστε μαζί εδώ και επτά χρόνια, τη στιγμή που όλοι έλεγαν ότι η σχέση μας ήταν απλά ένα διαφημιστικό κόλπο", πρόσθεσε περήφανα η Μουρ.
Πρόσφατα η Ντέμι Μουρ επισκέφτηκε μαζί  με άλλους συναδέλφους της 
την Αϊτή.  Στη φωτογραφία διακρίνονται η Σούζαν Σαράντον, ο Τζέραρντ 
Μπάτλερ, ο Μπεν  Στίλερ και ο Σον Πεν σε ρόλο οικοδεσπότη.
Πρόσφατα η Ντέμι Μουρ επισκέφτηκε μαζί
με άλλους συναδέλφους της την Αϊτή.
Στη φωτογραφία διακρίνονται η Σούζαν
Σαράντον, ο Τζέραρντ Μπάτλερ, ο Μπεν
Στίλερ και ο Σον Πεν σε ρόλο οικοδεσπότη.
Αμέσως μετά, η λαμπερή Ντέμι έκανε πολλούς από τους τηλεθεατές της πρωινής εκπομπής να πνιγούν με τον καφέ τους, αφού όταν η Κέλι Ρίπα της ζήτησε να αποκαλύψει το μυστικό της ομορφιάς της εκείνη είπε χωρίς να το πολυσκεφτεί: "Το πολύ σεξ!", προκαλώντας μια στιγμή αμηχανίας πριν η εκπομπή συνεχιστεί κανονικά.
Σε προηγούμενη εμφάνιση της στο δελτίο ειδήσεων του ABC, η ίδια μίλησε για την εμπειρία από το πρόσφατο ταξίδι της στην Αϊτή και για το ότι θα ήθελε ακόμη ένα παιδί με τον Άστον, παρόλο που έχει ήδη τρεις μεγαλωμένες κόρες, 21, 18 και 16 χρονών από τον πρώτο της γάμο με τον Μπρους Γουίλις (Bruce Willis), .
Η Μουρ ταξίδεψε στην Αϊτή μαζί με τον Σον Πεν (Sean Penn), τη Σούζαν Σαράντον (Susan Sarandon), τον  Τζέραρντ Μπάτλερ (Gerard Buttler) και τον Μπεν Στίλερ (Ben Stiller) για να επισκεφτούν τα παιδιά-θύματα του καταστροφικού σεισμού και να τα βοηθήσουν όσο μπορούσαν. Επίσης, αξίζει να σημειώσουμε ότι μέσω του φιλανθρωπικού καλλιτεχνικού σωματείου "Artists for Peace and Justice" (Καλλιτέχνες για την Ειρήνη και τη Δικαιοσύνη) έχουν συγκεντρωθεί περίπου €4,5 εκατομμύρια που θα δοθούν για να χτιστούν σχολεία και να αγοραστεί ιατρικό υλικό στην πολύπαθη νησιωτική χώρα.
http://papagalostv.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου