Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ και η θέση τους ειναι στο μουσείο της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

Κυριακή 18 Απριλίου 2010

Καυτό βράδυ Ρονάλντο-Καρντάσιαν (video)

Φορτσάρει και εκτός γηπέδων ο Κριστιάνο


Εκεί που όλα έδειχναν πως ο  Γουέιν Μπριτζ ήταν έτοιμος να δημιουργήσει σχέση με την Κιμ Καρντάσιαν κυκλοφόρησαν κάποιες φήμες που μάλλον του χάλασαν τα σχέδια. Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Αμερικανίδα TV persona πέρασε ένα καυτό βράδυ στη Μαδρίτη με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η Καρντάσιαν επισκέφτηκε πρόσφατα την πρωτεύουσα της Ισπανίας και παρακολούθησε τον Πορτογάλο άσο να αγωνίζεται. Αφού τελείωσε ο αγώνας, η εκρηκτική Κιμ και ο Ρονάλντο συνέχισαν τη βραδιά τους σε πολυτελές εστιατόριο. Μετά το δείπνο, όμως, δεν χώρισαν οι δρόμοι τους. Μάλλον θέλησαν να… κάψουν όσα έφαγαν, αφού κατέληξαν μαζί στη βίλα του ποδοσφαιριστή (με διαφορετικά αυτοκίνητα).

Η Αμερικανίδα φέρεται να έμεινε εκεί τουλάχιστον τέσσερις ώρες και την επόμενη ημέρα έφυγε από την Ιβηρική, σίγουρα με τις καλύτερες εντυπώσεις για τα... αξιοθέατα της Μαδρίτης. Το μόνο που δεν ξέρουμε είναι αν επιστρέφοντας στις ΗΠΑ αντάλλαξε εμπειρίες και απόψεις με την Πάρις Χίλτον, την κληρονόμο και επίσης πρωταγωνίστρια reality TV, που και αυτή είχε νταραβέρι με τον Πορτογάλο σταρ.

Η Κιμ σε... όλο της το μεγαλείο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου