Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ και η θέση τους ειναι στο μουσείο της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Μίνα Ιορδανίδου. "Η δική μου αλήθεια για την ιστορία με την πορνεία"


«Ουδεμία σχέση έχω με την κοπέλα που πιάσανε» δηλώνει κατηγορηματικά από την περασμένη Παρασκευή (οπότε έγινε γνωστό το θέμα) η 26χρονη ξανθιά καλλονή Μίνα Ιορδανίδου, η οποία αρνείται ότι κατάγεται από τη Σερβία και ισχυρίζεται ότι γεννήθηκε στη Βιρτζίνια των Ηνωμένων Πολιτειών. Η Μίνα μίλησε και φωτογραφήθηκε  δίνοντας τη δική της εκδοχή για την υπόθεση.




«Δεν έβρισκα δουλειά και έγινα συνοδός»
Τι έλεγε το 2006
«Ηρθα από τη Σερβία για να ασχοληθώ με το μόντελινγκ. Δεν έβρισκα δουλειές και αναγκάστηκα να γίνω συνοδός εύπορων κυρίων»! Αυτά αποκάλυπτε πριν από τέσσερα χρόνια σε συνέντευξη-βόμβα  η όμορφη Μίνα, η οποία σήμερα αρνείται πεισματικά τα όσα προκύπτουν εις βάρος της.



Ξεσκονίζουν την ατζέντα για λαβράκια! Φύλλο και φτερό κάνει η Ασφάλεια το ροζ καρνέ του 26χρονου μοντέλου από τη Σερβία, που συνελήφθη από αστυνομικούς να εκδίδεται έναντι αδράς αμοιβής σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, γεγονός που προκαλεί τρόμο στους κύκλους της αθηναϊκής high society! Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι θα βρουν μεγάλα λαβράκια στην ατζέντα της Μιλένα Ιβάνοβιτς, που χρησιμοποιούσε το ελληνικό ψευδώνυμο Μίνα Ιορδανίδου, και τώρα ερευνούν τυχόν διασυνδέσεις της με κύκλωμα μαστροπών.
http://papagalostv.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου