Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ και η θέση τους ειναι στο μουσείο της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

Παρασκευή, 16 Απριλίου 2010

Athens Erotica το τριήμερο 14-16 Μαΐου 2010 στο ΕΚΕΠ!


Η ελληνική ερωτική βιομηχανία απέδειξε με την ομόθυμη συμπαράσταση και συμμετοχή της στην 1η και 2η Athens Erotica που διοργανώθηκαν τις προηγούμενες χρονιές, πως διαθέτει δυναμισμό, διάθεση και έμπνευση στη προσέγγιση της Κοινής Γνώμης και στο να καταστήσει πιο οικεία και πιο προσιτά σε όλους τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που ανανεώνουν και προσθέτουν φαντασία στην ερωτική ζωή. 

Η 3η Athens Erotica διοργανώνεται και πάλι, ως επιστέγασμα του ενδιαφέροντος που προκάλεσαν οι προηγούμενες διοργανώσεις με την αθρόα προσέλευση που σημειώθηκε το 2008 και το 2009, διαμορφώνοντας και παγιώνοντας τη μοναδική Έκθεση που γίνεται στην Ελλάδα με θέμα που μέχρι τώρα εθεωρείτο ταμπού και κινδύνευε να εκτραπεί του σκοπού του και να προκαλέσει.
Η Athens Erotica απέδειξε πως ο επαγγελματισμός της διοργάνωσης, η σοβαρότητα των επιχειρήσεων αλλά κυρίως η συμπεριφορά των επισκεπτών, διαφυλάσσουν τη διοργάνωση ως κόρη οφθαλμού, με αποτέλεσμα ένα περιβάλλον που σέβεται τον επισκέπτη, τον επαγγελματία ή τον ιδιώτη, παρέχοντάς του τη δυνατότητα της περιήγησης, της ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας, με γνώμονα τον επαγγελματισμό και τη σοβαρότητα. Είναι χαρακτηριστικό επίσης και πρέπει να τονιστεί, πως την Erotica επισκέπτονται χιλιάδες γυναίκες, στοιχείο που καταμαρτυρεί πως η ανανέωση της ερωτικής ζωής έπαψε να είναι ανδρικό προνόμιο και πως η επίσκεψη σε μια Έκθεση με αυτό το περιεχόμενο είναι πλέον πραγματικότητα και για τα δύο φύλα.
Έρχεται λοιπόν η 3η Athens Erotica την οποία θα φιλοξενήσει το Εκθεσιακό Κέντρο ΕΚΕΠ στην Μεταμόρφωση, από 14 έως 16 Μαΐου 2010. Με καινούριες ιδέες και περιεχόμενο, με ειδικές εκδηλώσεις για επαγγελματίες, με μοναδικά shows που και πάλι θα συζητηθούν.
Για άλλη μια φορά, η Athens Erotica θα συμβάλλει και θα ενισχύσει την επιχειρηματικότητα των εταιρειών που θα συμμετάσχουν ως εκθέτες, αλλά και των επαγγελματιών που θα την επισκεφθούν και θα διευρύνουν τον κύκλο των εμπορικών επαφών και συνεργασιών τους.
Όλοι οι δρόμοι οδηγούν το τριήμερο 14-16 Μαΐου 2010 στο ΕΚΕΠ! Εκεί διοργανώνεται η μεγάλη γιορτή του Έρωτα και σαν γιορτή σας προσκαλεί όλους να την τιμήσετε.
΄΄Υπάρχει εξάλλου κανείς που δεν αγαπάει τον Έρωτα?
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου