Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ και η θέση τους ειναι στο μουσείο της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Κάνε sex και ... " τράβηξέ το " σε βίντεο !


Η δημιουργία της δικής σου ταινίας πορνό μπορεί να αποτελέσει μια πάρα πολύ καλή δικαιολογία για να μείνεις περισσότερη ώρα στο κρεβάτι με τη σύντροφό σου και να επιδίδεστε σε σεξουαλικές περιπτύξεις.

Χρειάζεται αρκετό θάρρος για να το κάνεις, αλλά σκέψου ότι αργότερα θα έχεις υλικό προς χρήση και δε θα χρειαστεί να πας ποτέ ξανά να νοικιάσεις τσόντες για να φτιαχτείτε. Και πόσες φορές πια να δεις τον Tommy Lee να "κανονίζει" την Pamela;

Βέβαια, εκτός από θάρρος πρέπει να έχετε και εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλο, γιατί άπαξ και χωρίσετε ποιος ξέρει πού μπορεί να βρεθεί ξαφνικά αυτό το υλικό.

Πολλές γυναίκες μπορεί μεν να μην το λένε, (για ευνόητους λόγους, κινδυνεύουν να χαρακτηριστούν πορνοστάρ) αλλά τρελαίνονται και μόνο στην ιδέα ότι το ερωτικό παιχνίδι θα περιλαμβάνει τις ίδιες σε ρόλο πρωταγωνίστριας πορνοταινίας.

Το βασικό ατού της φαντασίωσης είναι ότι τους δίνει τον έλεγχο στο ερωτικό παιχνίδι, πέρα από το γεγονός ότι βγάζουν τον επιδειξία από μέσα τους - η επίδειξη και η σεξουαλική πρόκληση ως γνωστόν είναι μέσα στη φύση τους.

Στις μέρες μας πάντως είναι πολύ εύκολο να βιντεοσκοπήσεις, καθώς δε χρειάζεται να έχεις κάμερα. Αρκεί κι ένα καλό κινητό...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου