Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ και η θέση τους ειναι στο μουσείο της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

Τετάρτη, 21 Απριλίου 2010

Αποκάλυψη : Ολο το παρασκήνιο της τσόντας της Τζούλιας!
Ο ΣΥΜΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΣΠΑΕΙ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ

Ο Ian Scott, ο συμπρωταγωνιστής στην τσόντα της Τζούλιας επιτέλους μίλησε και λέει για τα πάντα. Για το πως τον προσέγγισαν, τι είπε η Τζούλια, τι έκανε η Τζούλια, τι δεν έκανε, τον ντόρο, τα πάντα. Διαβάστε :

«Δεν μπορούσα να πω τίποτα για το θέμα αυτό για ένα διάστημα. Τώρα μπορώ να σας αποκαλύψει ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά της καριέρας μου. Πριν απο ένα μήνα και κάτι, ένας Έλληνας παραγωγός επικοινώνησε μαζί μου για...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ


να γυρίσω μια σκηνή με μια ελληνίδα 25 ετών, τη Τζούλια Αλεξανδράτου.

Δεν ήξερα τίποτα για αυτή και η σκέψη να εγκαταλείψω τη Γαλλία για αρκετές μέρες δεν μου άρεσε . Ο παραγωγός της Sirina Entertainment επέμενε και τελικά δέχτηκα. Μαζί μου ήρθε και ο Tony Carrera αφού τον είχαν καλέσει και αυτόν για το γύρισμα. Μόλις φτάσαμε αμέσως παρατήρησα ότι το σκηνικό είναι λίγο διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Η Τζούλια είναι προσωπικότητα της χώρας, γνωστό μοντέλο, τραγουδίστρια και ηθοποιός. Ο παραγωγός μου τη συστήνει και μου λέει πως διαμαρτύρεται επειδή κανείς δεν μπορεί στην Ελλάδα να την «ικανοποιήσει» γιατί εντυπωσιάζονται και είτε ολοκληρώνουν γρήγορα είτε δεν μπορούν να συγκεντρωθούν. Μόλις με είδε είπε στον παραγωγό της ότι ούτε εγώ θα μπορούσα να την ικανοποιήσω. Ας γελάσω Το πρόγραμμα ήταν ότι εκείνη θα διασκέδαζε μόνη της με ένα μπουκάλι σαμπάνια σε μια μπανιέρα, μετά θα είχε μια σκηνή μαζί μου και στο τέλος μια σκηνή με μένα και τον Tony.

Η σκηνή της μπανιέρας ξεκινά, και αρχίζω να ενθουσιάζομαι. Τα πάει αρκετά καλά με τη σαμπάνια. Μου κάνει εντύπωση που βλέπω μια κάμερα με τυχαίες κινήσεις. Αρχίζω να αναρωτιέμαι αν ο εικονολήπτης γυρίζει ένα ερασιτεχνικό video. Είναι μια όμορφη ξανθιά με γαλανά μάτια και μεγάλο στήθος, πολύ δραστήρια, αυτό που μου αρέσει. Μπαίνω και εγώ στην μπανιέρα και παίζουμε με το μπουκάλι. Στη συνέχεια κάνει στοματικό έρωτα και είναι πολύ καλή. (Στη συνέχεια λέει λεπτομέρειες που ούτε κομψά δε μπορούμε να γράψουμε). Μου κάνει εντύπωση που ο κάμεραμαν προσπαθεί να μην πάρει καθόλου το πρόσωπό μου

Προχωράμε στο κρεβάτι και ειμαι απογοητευμένος γιατι εκείνη δεν ήθελε κάτι συγκεκριμένο (μάλλον φοβόταν). Κάναμε πολλά πράγματα, ήταν μια καλή δουλειά και είμαι περήφανος. Όπως είχαμε συμφωνήσει ετοιμάστηκε ο Tony να μπει και αυτός στην παρέα αλλά δεν έγινε ποτέ. Η Τζούλια ντύθηκε και έφυγε. Ολοι μείναμε έκπληκτοι. Την επόμενη μέρα επέστρεψα στη Γαλλία και μετά από 2-3 βδομάδες με πήρε τηλέφωνο ο παραγωγός ο οποίος μου ζήτησε να μην πω τίποτα για το γύρισμα για τουλάχιστον ένα μήνα. Πραγματικά έγινε μεγάλος ντόρος στην Ελλάδα. Η Τζούλια Αλεξανδράτου είναι κάτι παραπάνω από μια απλή διάσημη, είναι μια εθνική σταρ, τραγουδίστρια, ηθοποιός, τηλεοπτική περσόνα και είναι γνωστή στη χώρα για πολλά χρόνια. Η είδηση πως κυκλοφορεί στην αγορά sextape με αυτή και έναν φίλο της σκάει σα βόμβα.

Το DVD πουλάει εκατοντάδες χιλιάδες αντίτυπα σε λίγες μέρες. Οι δημοσιογράφοι αρχίζουν να ρωτάνε, εκείνη αρνείται τα πάντα και ο παραγωγός λέει ότι αγόρασε νόμιμα την κασέτα αυτή.

Βλέπω ένα αντίγραφο του DVD και διαπιστώνω ότι έχουν κρύψει το πρόσωπο μου σε όλες τις σκηνές. Μόνο ένας θαύματος μου θα μπορούσε να με αναγνωρίσει και έτσι έγινε. Με κατάλαβαν από το τατουάζ.

Ο τύπος ασχολήθηκε με το θέμα και δημοσιογράφοι επικοινώνησαν μαζί μου για να μάθουν την αλήθεια. Όπως υποσχέθηκε στον παραγωγό δεν είπα τίποτα, μέχρι σήμερα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου