Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ και η θέση τους ειναι στο μουσείο της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Ο αγνοούμενος πρώην της Olivia Newton-John βρέθηκε ζωντανός


Ο Patrick McDermott εντοπίστηκε 5 χρόνια μετά την εξαφάνισή του!
Ο 
αγνοούμενος πρώην της Olivia Newton-John βρέθηκε ζωντανός
Το όνομα Patrick McDermott ίσως δεν το θυμούνται πολλοί. Σίγουρα, όμως, οι περισσότεροι δεν έχουν ξεχάσει τον πόνο της Olivia Newton-John όταν ο επί 9 χρόνια σύντροφός της εξαφανίστηκε μυστηριωδώς το 2005. Η υπόθεση όμως δεν έκλεισε εκεί. Πέντε χρόνια μετά, ο Patrick McDermott βρέθηκε ζωντανός στο Μεξικό.


Ο Κορεάτης πρώην τεχνικός φωτισμού χάθηκε κατά τη διάρκεια μίας βόλτας για ψάρεμα στην ακτή της Καλιφόρνια στις 30 Ιουνίου 2005 - σύμφωνα με πληροφορίες, ημέρα του χωρισμού του από την ηθοποιό. Έκτοτε θεωρούνταν αγνοούμενος, παρότι όλοι πίστεψαν ότι έχει πνιγεί. Πριν από λίγες ημέρες όμως, αποκαλύφθηκε ότι τα τελευταία χρόνια ζει στην ακτή Sayulita του Μεξικό, όπου ζει και εργάζεται σε ένα τουριστικό πλοιάριο.
Η 62χρονη Olivia Newton-John, γνωστή από τον ρόλο της στο «Grease» (1978), ήταν συντετριμμένη όταν ο 48χρονος τότε Patrick εξαφανίστηκε. Μία ομάδα ιδιωτικών ερευνητών που προσελήφθησαν από τηλεοπτικό σταθμό, ανακάλυψαν ότι είναι ζωντανός και απλώς θέλησε να απομονωθεί. Μάλιστα, αναφέρεται ότι είχε χρέη πολλών χιλιάδων δολαρίων και ήθελε με την εξαφάνισή του να εξασφαλίσει στον γιο του ένα σημαντικό ποσό από την ασφάλεια ζωής που είχε κάνει.
Ένας ντόπιος ψαράς δήλωσε ότι «κρατούσε τον εαυτό του για τον εαυτό του και δεν έμπλεκε με τους ανθρώπους αυτής της κοινότητας. Εκπλαγήκαμε όταν ακούσαμε ότι είχε μπελάδες, αλλά μετά μάθαμε ότι αυτό συνέβη γιατί ήταν σύντροφος κάποιας Αμερικανίδας σταρ ή κάτι τέτοιο». Οι ντεντέκτιβ ανέφεραν ότι επιθυμία του είναι να σταματήσουν να τον αναζητούν εκείνοι ή τα media.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου