Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ και η θέση τους ειναι στο μουσείο της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Η Βικτόρια θέλει πέντε «γκολ» την ημέρα!

Κουράγιο Ντέιβιντ...


Δεν λέμε με σιγουριά ότι λυπόμαστε τον Ντέιβιντ Μπέκαμ με αυτά που περνάει στο πλευρό της συζύγου του Βικτόρια. Για αυτήν πάντως (ως γυναίκες μιλάμε τώρα...) θα λέγαμε με βεβαιότητα ότι καλοπερνάει με τέτοιον άντρα.



Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «The Sun», η Βικτόρια έχει... ξεζουμίσει τον Ντέιβιντ. Και ο λόγος; Μα, για να γεννήσει την κόρη που τόσο επιθυμεί, έπειτα από τρεις γιους. Λέγεται ότι η πρώην Spice Girl έχει αναρτήσει πίνακα στον τοίχο του σπιτιού της και γράφει τις ημέρες που μπορεί να συλλάβει παιδί και ποιες είναι οι «κατάλληλες» για να κάνει την κόρη.

Κατά παραγγελία φύλο παιδιού πρώτη φορά ακούμε. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Ο Ντέιβιντ πρέπει να ικανοποιεί τη Βικτόρια πέντε φορές την ημέρα! Οχι ότι του πέφτει και... άσχημα, αλλά έχει και ένα τραυματισμένο πόδι να προσέξει τις τελευταίες εβδομάδες.

Η σύζυγός του, πάντως, μέσα στην τρέλα της, το σκέφτηκε και του έδωσε ρεπό για αυτήν την εβδομάδα. Από Δευτέρα (12/04) όμως αρχίζουν και πάλι σκληρές… προπονήσεις. Αν θα είναι διπλές για να αναπληρωθεί η χαμένη εβδομάδα θα μαθευτεί εν καιρώ.

Εσείς θα μπορούσατε να της αρνηθείτε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου