Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ και η θέση τους ειναι στο μουσείο της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Στην αγορά το χάπι για την πρόωρη εκσπερμάτωση


Το πρώτο χάπι κατά της πρόωρης εκσπερμάτωσης ανεβαίνει αύριο στα ράφια των βρετανικών φαρμακείων και υπόσχεται να βελτιώσει τη σεξουαλική ζωή πολλών ανδρών και γυναικών.


Το φάρμακο θα πρέπει να λαμβάνεται μία έως τρεις ώρες πριν από τη σεξουαλική επαφή και σε μελέτες έχει καταδειχθεί πως τριπλασιάζει το χρόνο μέχρι την εκσπερμάτωση.
Ο τρόπος δράσης του βασίζεται στη μεταβολή στον εγκέφαλο των επιπέδων της βιοχημικής ουσίας «σεροτονίνη», που βοηθάει τον άνδρα να ελέγχει περισσότερο τη χρονική στιγμή της εκσπερμάτωσης.
Σύμφωνα με τον Nitin Makadia, διευθυντή του τμήματος Ανδρικής Σεξουαλικής Υγείας σε ένα από τα μεγαλύτερα βρετανικά φαρμακεία, το χάπι Priligy με δραστική ουσία την δαποξετίνη, μπορεί να προσφέρει τη δυνατότητα να βελτιώσουν σημαντικά την ποιότητα των σχέσεών τους.
Ειδικοί εκτιμούν ότι ένας στους τρεις άνδρες ενδέχεται να παρουσιάσει προβλήματα πρόωρης εκσπερμάτωσης κάποια στιγμή στη ζωή του.
Το χάπι θα χορηγείται σε άνδρες 18-64 ετών και κοστίζει 90 ευρώ το πακέτο με τα τρία χάπια, ενώ σύντομα αναμένεται να κυκλοφορήσει και σε άλλες ευρωπαϊκές πόλεις.
Το φάρμακο με τη δραστική ουσία δαποξετίνη κυκλοφορεί ήδη στη Σουηδία και τη Φινλανδία, τη στιγμή που οι ΗΠΑ δεν έχουν δώσει ακόμη έγκριση.
http://papagalostv.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου