Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ και η θέση τους ειναι στο μουσείο της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Τρεις μαμάδες για ένα μωρό

▅Ο πατέρας. Ο Ντένις Χόρνερ με τον πρώτο του  γιο, Τζακ

Ενωσαν τις δυνάμεις τους για να αποκτήσει η μια τους ένα παιδί



 

Τις χωρίζει η γεωγραφία και δεν έχουν κάποια συγγενική σχέση. Ομως η Κλερ Χόρνερ, η Τσέριλ Ρίτσαρντς και η Κάθι Σάιντεγουεϊ έχουν έναν πολύ ιδιαίτερο δεσμό: ένωσαν τις δυνάμεις τους για να αποκτήσει η μια τους ένα παιδί. 

Επειτα από τρεις μάχες με τον καρκίνο του μαστού, η μεγαλύτερη επιθυμία της Χόρνερ ήταν να χαρίσει ένα αδελφάκι στον τετράχρονο γιο της, τον Τζακ. Ομως οι γιατροί προειδοποίησαν την ίδια και τον σύζυγό της, τον Ντένις, ότι δεν πρέπει να μείνει ξανά έγκυος διότι ο καρκίνος μπορεί να επιστρέψει. Ετσι η Σάιντεγουεϊ δώρισε τα ωάριά της, τα οποία γονιμοποιήθηκαν με το σπέρμα του Χόρνερ, και η Ρίτσαρντς συμφώνησε να κυοφορήσει το μωρό για λογαριασμό της Χόρνερ. Σήμερα η Ρίτσαρντς είναι έγκυος 12 εβδομάδων. Η Χόρνερ ήταν 37 ετών όταν ανακάλυψε έναν όγκο στον μαστό της. Υποβλήθηκε σε επέμβαση, αλλά ο καρκίνος επέστρεψε έναν χρόνο αργότερα. Την εποχή εκείνη το ζευγάρι έκανε θεραπεία γονιμότητας για να αποκτήσει παιδί. «Ουδέποτε εγκαταλείψαμε την ελπίδα να κάνου με οικογένεια», λέει η Χόρνερ, που είναι σήμερα γύρω στα 45. «Ομως χρειάστηκε να επικεντρωθώ για δεύτερη φορά στη μάχη για να νικήσω τον καρκίνο».

Τα κατάφερε και πάλι. Μετά την επέμβαση και την επιθετική χημειοθεραπεία που ακολούθησε, άρχισε και πάλι θεραπεία τεχνητής γονιμοποίησης με ωάρια δότριας, αφού τα ωάριά της δεν ήταν καλής ποιότητας για να καταψυχθούν πριν από τη χημειοθεραπεία. Εμεινε έγκυος στον Τζακ, όμως στην 30ή εβδομάδα της εγκυμοσύνης ο καρκίνος επέστρεψε. Ο Τζακ γεννήθηκε τον Μάρτιο του 2006 και μόλις μία εβδομάδα αργότερα, η κ. Χόρνερ υποβλήθηκε για τρίτη φορά σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου. Ευτυχώς ο καρκίνος δεν είχε επεκταθεί, όμως χρειάστηκε και άλλη εξαντλητική χημειοθεραπεία.

Οταν ο Τζακ έγινε εννέα μηνών, οι Χόρνερ αποφάσισαν πως ήθελαν και άλλο παιδί και απευθύνθηκαν στην 27χρονη Ρίτσαρντς για να γίνει η φέρουσα μητέρα. Σε μια κλινική στην Κύπρο, έκαναν τρεις αποτυχημένες προσπάθειες με ωάρια ανώνυμης δότριας και το σπέρμα του κ. Χόρνερ. Πέρσι τον Μάρτιο, η Χόρνερ συνάντησε τυχαία σε μια έκθεση στο Λονδίνο την 30χρονη Σάιντεγουεϊ, συνδέθηκαν με φιλία και η γυναίκα προσφέρθηκε να της δώσει τα ωάριά της. Ετσι, σε μια κλινική γονιμότητας του Μάντσεστερ, η Σάιντεγουεϊ, που ζει στο Γιορκ, έδωσε ωάρια και η Ρίτσαρντς, που ζει στην Κορνουάλη με τον 37χρονο σύζυγό της, τον Νικ, και τα τέσσερα παιδιά τους, έμεινε έγκυος με τη δεύτερη προσπάθεια εμφύτευσης.

Η Χόρνερ περιμένει τώρα το δεύτερο παιδί της και ο Τζακ το αδελφάκι του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου