Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ και η θέση τους ειναι στο μουσείο της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Η πέτρα του σκανδάλου... Zahia Dehar! Γι' αυτη ο Φράνκ Ριμπερί πήρε την κόκκινη κάρτα!!Δεν άντεξε μακρυά της


Πρόσωπο των ημερών η Ζαχία Ντεχάρ. Η 18χρονη ιερόδουλη είναι η πρωταγωνίστρια στο ροζ σκάνδαλο με τους τρεις διεθνείς Γάλλους ποδοσφαιριστές: Φρανκ Ριμπερί, Σίδνεϊ Γκοβού και Καρίμ Μπενζεμά. Κατά την ανάκρισή της από τις αστυνομικές αρχές αποκάλυψε είχε σεξουαλικές σχέσεις επί πληρωμής και με τους τρεις πολύ γνωστούς άσους.

«Τους αγαπούσα όλους, με κακομάθαιναν. Δεν τους είπα την αλήθεια για την ηλικία μου και πιστεύω πως θα πρέπει να τους αφήσουν ήσυχους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Ζαχία «καίει» περισσότερο από όλους τον επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης, αναφέροντας πως διατηρούσε σχέση μαζί της από το 2008 όταν ήταν ακόμα παίκτης της Λυών, με τη συνοδό πολυτελείας να είναι τότε μόλις 16 ετών.

Αν τα λεγόμενα της αποδειχθούν αληθινά, τότε οι Ριμπερί και Μπενζεμά κινδυνεύουν με 3 χρόνια φυλάκιση και πρόστιμο 45.000 ευρώ, καθώς αυτή είναι η τιμωρία που προβλέπεται για κάποιον που έχει σεξουαλικές επαφές με ανήλικη.

Ο Σίδενϊ Γκοβού φαίνεται να την γλιτώνει, αφού είχε περάσει μία ερωτική βραδιά μαζί με την νεαρή ιερόδουλη τον περασμένο Μάρτιο όταν όμως αυτή είχε συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας της.

Για κάθε συνεύρεση, η Ντεχάρ κέρδιζε 1.000 με 2.000 ευρώ ενώ τα μηνιαία της έσοδα ανέρχονται σε 20.000 ευρώ χωρίς να υπολογίζονται τα δώρα που εισέπραττε.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ να δείτε ποιά είναι...




http://kanonitv.blogspot.com

3 σχόλια:

  1. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΚΛΕΒΕΤΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣΣΤΗΝ BLOG-ΟΣΦΑΙΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οσοι επιθυμούν να σχολιάσουν οτιδήποτε που αφορά τον papagalotv, να επικοινωνούν με την διεύθυνση που αναγράφεται!!! Σε ανώνυμους δεν απαντάμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. aste katw ton papagalo! anwnyma lamogia!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή