Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ και η θέση τους ειναι στο μουσείο της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Ένας οργασμός την ημέρα.... την απιστία κάνει πέρα!


Οι ειδικοί δυσκολεύονται να πουν τι είναι αυτό που οδηγεί τους άνδρες στην απιστία. Θέλουν σεξ, περισσότερο σεξ, άγριο σεξ, σεξ με νεότερες γυναίκες, σεξ με πιο αδύνατες γυναίκες. Συχνά οι ερωμένες λένε ότι οι άνδρες παραπονιούνται ότι δεν κάνουν πια σεξ με τις γυναίκες τους. Από την άλλη πλευρά οι άνδρες λένε συχνά ψέματα στις ερωμένες τους.
Σύμφωνα με τον ερευνητή Gary Neuman δεν είναι συνήθως η λαχτάρα για σεξ που κρύβεται πίσω από την ανδρική απιστία αλλά το παράπονο που έχουν πολλές φορές οι άνδρες ότι παραμελούνται σεξουαλικά και συναισθηματικά από τη σύζυγό τους. Ορισμένοι μάλιστα δηλώνουν ότι έχουν πάει με γυναίκες, που ήταν λιγότερο ελκυστικές από τη σύζυγό τους. Το γεγονός αυτό συνάδει με την κοινή πεποίθηση ότι οι άνδρες έχουν εξωσυζυγικές σχέσεις μόνο όταν είναι δυσαρεστημένοι από τη σχέση με τη γυναίκα τους. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι κανείς δε θα ήθελε να παραδεχτεί ότι πληγώνει έναν αθώο άνθρωπο.
Ωστόσο υπάρχουν και εκείνοι που παραδέχονται πως η απιστία δεν έχει καμία σχέση με τη σύζυγό τους, την οποία αγαπούν και δε διστάζουν να ομολογήσουν ότι είναι ευτυχισμένοι μαζί της και ικανοποιημένοι με τη σεξουαλική τους ζωή στο σπίτι και δε θα άντεχαν στην ιδέα να χαλάσει ο γάμος τους.
Ίσως στην πραγματικότητα το ερώτημα να έπρεπε να είναι: γιατί οι άνθρωποι παραμένουν πιστοί;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου