Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ και η θέση τους ειναι στο μουσείο της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Η αλήθεια για το πορνό βίντεο της Ζέτας Θεοδωροπούλου


Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο η βρόμα πως η Ζέτα Θεοδωροπούλου, μοντέλο-τραγουδίστρια, ήταν η πρώτη από τη showbiz που είχε γυρίσει ταινία πορνό. Πως είχε προηγηθεί της Τζούλιας Αλεξανδράτου.
Η αλήθεια όμως είναι πολύ διαφορετική. Το βίντεο που κυκλοφορεί και πάνω στο οποίο στηρίχθηκε η φήμη περί πορνό δεν είναι παρά λίγα λεπτά (μετρούνται στα δάχτυλα ενός ακρωτηριασμένου χεριού) από προσωπική στιγμή με κάποιο φίλο της. Άλλο προσωπικό βίντεο και άλλο πορνό. Στην περίπτωση της Ζέτας θα είχε κάθε δικαίωμα να έκανε ακόμα και μηνύσεις για την δημοσιοποίηση των ιδιωτικών της στιγμών. Και το κυριότερο, δεν μιλάμε για ένα βίντεο που βγήκε προς πώληση.
Κι επειδή δεν θεωρούμε σωστό να δείξουμε έστω και παγωμένη και θαμπή εικόνα από ένα βίντεο που ανέβηκε χωρίς την δική της έγκριση (προφανώς από κάποιο κομπλεξικό πρώην γκόμενο της) - όχι για τον φόβο των μηνύσεων αλλά γιατί γουστάρουμε να στηρίζουμε τέτοιες πρακτικές- σας αποζημιώνουμε με μερικές από τις πολύ σέξι φωτογραφίσεις της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου