Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ και η θέση τους ειναι στο μουσείο της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Πότε μία γυναίκα είναι πιο ελκυστική;

 



Ξεχάστε όλα όσα ξέρετε και «μηχανεύεστε» προκειμένου να αποπλανήσετε τον άντρα που ποθείτε! Τα σέξι σύνολα, οι ψηλοτάκουνες γόβες, τα μισόκλειστα μάτια και τα ακριβά αρώματα είναι… πασέ!
Σύμφωνα με νέες έρευνες το μόνο που χρειάζεστε για να τραβήξετε την προσοχή του, είναι.. ένα T shirt και άρωμα γυναίκας!
Μάλιστα καλά διαβάσατε!
H συγκεκριμένη έρευνα λοιπόν, αναφέρει πως η τεστοστερόνη χτυπάει… κόκκινο όταν οι άντρες μυρίζουν σε ένα t shirt το φυσικό άρωμα που αναδύει μια γυναίκα κατά την διάρκεια των γόνιμων ημερών της!
«Όλοι οι άντρες που τους δόθηκε ένα τέτοιο T shirt μετρήθηκαν με πολύ υψηλότερα επίπεδα τεστοστερόνης (που είναι και η ορμόνη του σεξ) από ό,τι εκείνοι που τους δόθηκε ένα αντίστοιχο ρούχο που είχε όμως φορεθεί από γυναίκες που βρισκόντουσαν νωρίτερα ή αργότερα στον κύκλο τους» επεσήμαναν οι επιστήμονες Miller και Maner του Πανεπιστημίου της Florida.Σύμφωνα λοιπόν με τα αποτελέσματα, οι ερευνητές, μπήκαν στην διαδικασία να συγκρίνουν την ανθρώπινη συμπεριφορά με αυτή του ζωικού βασιλείου, για να καταλήξουν πως πολλές φορές οι ομοιότητες είναι σημαντικές μιας και στην επιλογή του ζευγαρώματος, σημαντικό ρόλο- μεταξύ άλλων- παίζει και η οσμή.
Τώρα λοιπόν κορίτσια που ξέρετε τι πρέπει να κάνετε για να τον αποπλανήσετε, δεν έχετε παρά να… μετράτε μέρες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου