Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ και η θέση τους ειναι στο μουσείο της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Πρώτοι και στο σεξ στο.... πανεπιστήμιο του Cambridge!!



Καλό το διάβασμα και τα πτυχία, αλλά το sex είναι καλύτερο! Κάπως έτσι φαίνεται ότι σκέφτονται οι σπουδαστές του κορυφαίου πανεπιστημίου του Cambridge στη Μεγάλη Βρετανία, που σύμφωνα με έρευνα, οι μισοί κάνουν sex με τουλάχιστον δύο διαφορετικούς συντρόφους την εβδομάδα!
Αυτό δεν είναι πανεπιστήμιο! Εκεί μέσα γίνονται... ''τα Σόδομα και τα Γόμορα!'', που θα έλεγε και η Σαμπφώ Νοταρά. 
 
Σύμφωνα με την έρευνα, που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα των φοιτητών ''The Tab'', το 20% των σπουδαστών κάνουν sex καθημερινά (μα καθόλου δε διαβάζουν αυτά τα παιδιά;!) και το 59% τουλάχιστον μια φορά τη βδομάδα. Και μη φανταστείτε ότι έχουν σταθερό/ή ερωτικό σύντροφο... Τους αλλάζουν σαν τα πουκάμισα, προφανώς για να μην πλήττουν... Περισσότεροι από τους μισούς φοιτητές δηλώνουν ότι έχουν κάνει one night sex, 40% των ομοφυλόφιλων φοιτητών κάνουν sex με τρεις διαφορετικούς συντρόφους την εβδομάδα και περισσότεροι απο 25% κάνουν one night stand τουλάχιστον μια φορά τον μήνα...
Φυσικά υπάρχουν και οι... ηθικοί. Το 12% δηλώνουν ''παρθένοι'' και το 7% ότι έχουν κάνει sex μόνο μια φορά τον τελευταίο χρόνο. Αυτά είναι παιδιά! Διαβάζουν, φιλοσοφούν, μορφώνονται... Οι άλλοι πια... τόσο ασυγκράτητοι;!
Σας αφήνω τώρα, φεύγω για Cambridge για... διάβασμα!!!
thenewsbus

Διαβάστε περισσότερα: http://rc-cafe.blogspot.com/2010/03/cambridge.html#ixzz0iwH7vpw1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου