Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ και η θέση τους ειναι στο μουσείο της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

Εκτελούνται ανταλλαγαί "μεταχειρισμένων" συντρόφων!!

Πρώτοι διδάξαντες ήταν οι Ρέππας- Παπαθανασίου, το 1999 με την ταινία Safe Sex, όπου δύο μεσήλικα ζευγάρια αποφασίζουν να εμπλουτίσουν την ερωτική τους ζωή κάνοντας ανταλλαγή παρτενέρ. Τι κι αν ο αείμνηστος Μίμης Χρυσομάλλης έκανε όλα τα χατίρια στη Μίρκα Παπακωνσταντίνου; Εκείνη επέμενε να συναντηθούν με το ζευγάρι της αγγελίας, που δεν ήταν άλλοι από τους Μαρία Καβογιάννη και Δημήτρη Μαυρόπουλο.

Και μπορεί τελικά η «συνάντηση» αυτή να μην απέδωσε καρπούς, εμείς όμως το πιάσαμε το μήνυμα.Όπως και οι Ιταλοί, μόνο που εκείνοι το καθυστέρησαν κάμποσα χρόνια. Αν κρίνεις βέβαια από τον… ταύρο Μπερλουσκόνι, καταλαβαίνεις τι συμβαίνει και στην υπόλοιπη φάρα. Πριν αρκετό καιρό η εφημερίδα «La Stampa» δημοσίευσε μία έρευνα κατά την οποία... οι Ιταλοί αρέσκονται να κάνουν ανταλλαγή συντρόφων, είτε είναι παντρεμένοι, είτε όχι. Άλλωστε, πρώτος διδάξας υπήρξε ο ίδιος ο πρωθυπουργός τους, ο οποίος μεταξύ αστείου και σοβαρού είχε προτείνει στο Δανό ομόλογό του Άντερς Φογκ Ρασμούσεν να του «δανείσει» τη γυναίκα του, Βερόνικα. Πόσα έχει τραβήξει κι αυτή δε λέγονται.

Σύμφωνα με την Διεθνή Οργάνωση για την Προστασία των Δικαιωμάτων και των Ελευθεριών, περισσότερα από 500.000 ζευγάρια Λατίνων εραστών έχουν κάρτα μέλους σε πριβέ sex clubs, ενώ χιλιάδες άλλοι επιλέγουν να συναντηθούν σε οργανωμένες παραλίες, πάρκινγκ, ακόμη και νεκροταφεία για να επιδοθούν στα ερωτικά τους παιχνίδια. Και μη φανταστείς ότι είναι τίποτα ανώμαλα ρεμάλια. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι δικηγόροι, γιατροί, αθλητές, πολιτικοί και γενικότερα άτομα που είναι ανοιχτά σε νέες εμπειρίες.
Για να γίνεις μέλος σε ένα τέτοιου είδους club πρέπει να καταβάλεις το ποσό των 30 ευρώ για την εγγραφή και στην είσοδο των club να δώσεις άλλα 80 ευρώ (είχες την εντύπωση ότι θα πηδούσες τσάμπα;). Συνολικά, σε όλη την Ιταλία υπάρχουν 2.036 clubs και ο αριθμός τους συνεχώς αυξάνεται. Άλλα ζευγάρια αναζητούν τους ερωτικούς συντρόφους τους μέσω διαδικτύου. Η μέση ηλικία των ανδρών είναι τα 43 έτη και των γυναικών τα 35.
Και μην έχεις την εντύπωση ότι οι Ιταλοί είναι οι μόνοι πονηροί της υπόθεσης. Ήδη έχουν αρχίσει να γίνονται διαφόρων ειδών «συνέδρια», με γνωστότερο αυτό του Λας Βέγκας, όπου συγκεντρώθηκαν τρεις χιλιάδες Αμερικανοί, Μεξικανοί, Ιρλανδοί , αλλά και άλλων εθνικοτήτων με σκοπό να «συσφίξουν» τις σχέσεις τους. Το πακέτο των 500 ευρώ εκτός από τις ερωτικές συνευρέσεις περιελάμβανε και σεμινάρια κοινωνικοποίησης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου