Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ και η θέση τους ειναι στο μουσείο της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

Ροζ βίντεο με φοιτήτρια και... αστυνομικό προκαλεί σάλο!


ΚΑΝΟΝΙ TV

Σάλο, αλλά και προβληματισμό στις διωκτικές αρχές έχει προκαλέσει βίντεο με σκληρό πορνό, που έχει «ανέβει» στο Διαδίκτυο, με πρωταγωνιστές μια φοιτήτρια (η οποία συμμετείχε σε γνωστό ροζ κύκλωμα που έδρασε σε μεγάλη επαρχιακή πόλη) και έναν αστυνομικό (;)!
Το ερασιτεχνικό βίντεο είχε ήδη κάνει τον γύρο της συγκεκριμένης επαρχιακής πόλης από κινητό σε κινητό, προτού κυκλοφορήσει και στο Internet. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει φτάσει και στα χέρια αξιωματικών της Ασφάλειας, οι οποίοι ερευνούν την ταυτότητα του ερωτικού παρτενέρ της κοπέλας που είχε συλληφθεί πριν από μερικούς μήνες να εκδίδεται έναντι αμοιβής. Η συγκεκριμένη 18χρονη και μία ακόμη φίλη της είχαν αναρτήσει στο παρελθόν ροζ αγγελία στο Διαδίκτυο με την οποία καλούσαν κάθε ενδιαφερόμενο να περάσει μαζί τους λίγες στιγμές χαλάρωσης και ηδονής έναντι αδράς αμοιβής. Στη διεύθυνση της σελίδας στο Ιντερνετ έγραφαν: «Είμαστε δύο 17χρονες... πολύ άτακτες. Ελληνίδες 100%. Ερχόμαστε στον χώρο σου ή σε ξενοδοχείο. Τα δωράκια μας: 1 ώρα 400 ευρώ, 2 ώρες 700 ευρώ, 3 ώρες 1.000 ευρώ. Τα extra μας:...»

Οι κοπέλες έκαναν, μάλιστα, χρυσές δουλειές! Ο τραπεζικός λογαριασμός που υπήρχε στο όνομα της μίας από τις δυο περιείχε πενταψήφιο ποσό. Το γεγονός αποδεικνύει ότι οι φοιτήτριες που συμμετείχαν στο ροζ κύκλωμα, το οποίο απευθυνόταν σε ευκατάστατους κυρίους με παχυλά πορτοφόλια, είχαν -παρά την οικονομική κρίση- αρκετή πελατεία. Ομως, οι καταθέσεις στον τραπεζικό λογαριασμό αποκαλύπτουν και το μαρτύριο που βιώνουν καθημερινά αυτά τα νεαρά κορίτσια, τα οποία πείστηκαν να πουλούν το κορμί τους προκειμένου να έχουν μια χλιδάτη ζωή.
Η υπόθεση είχε τότε συγκλονίσει τόσο την τοπική κοινωνία όσο και το πανελλήνιο από τις αποκαλύψεις που είχαν δει το φως της δημοσιότητας για τη δράση τόσο της ίδιας όσο και του μεγάλου ροζ κυκλώματος που είχε πιαστεί στα δίχτυα του.
Τελικά, μετά από συντονισμένες έρευνες της Ασφάλειας, οι δύο κοπέλες συνελήφθησαν. Μάλιστα, η φίλη της 18χρονης πιάστηκε επ’ αυτοφώρω σε ξενοδοχείο της επαρχιακής πόλης και ο τελευταίος της πελάτης έτυχε να είναι αστυνομικός!
Τις τελευταίες ημέρες όμως, όταν «ανέβηκε» το επίμαχο βίντεο σε γνωστή ροζ ιστοσελίδα, πολλοί ήταν εκείνοι που πάγωσαν όταν είδαν τη 18χρονη σε ερωτική δράση συντροφιά με έναν νεαρό άνδρα, τον οποίο αποκαλεί «μπατσούλη»! Γιατί το σκάνδαλο θα είναι ακόμη μεγαλύτερο αν αποδειχτεί ότι ο παρτενέρ της είναι αστυνομικός εν ενεργεία... Όπως είναι φυσικό, στην Ασφάλεια σήμανε συναγερμός για την ταυτότητα του. Σύμφωνα με πληροφορίες ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί ποιός είναι ο παρτενέρ. Ίσως να είναι αστυνομικός που θέλησε να περάσει λίγες στιγμές μαζί της (φυσικά με το αζημίωτο) ίσως κάποιος απλός πολίτης που η 18χρονη ήθελε να τον αποκαλεί «μπατσούλη».
Στο βίντεο, διάρκειας 8 λεπτών και μερικών δευτερολέπτων, φαίνεται η 18χρονη να επιδίδεται σε σκληρό πορνό, ενώ είναι ξεκάθαρο ότι η λήψη έχει γίνει εν γνώσει της. Στο βίντεο μάλιστα (το οποίο έχει γυριστεί σε κάποιο φθηνό ξενοδοχείο - άγνωστο σε ποια πόλη) φαίνονται καθαρά και τα πρόσωπα των πρωταγωνιστών κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής συνεύρεσης. Στο τέλος ο «μπατσούλης», όπως τον αποκαλεί, φροντίζει να την ευχαριστήσει και να εξαφανίσει οποιοδήποτε πειστήριο θα μπορούσε να αφήσει πίσω του.
Βέβαια, κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει ακόμη αν ο παρτενέρ της 18χρονης πλήρωσε το απαιτούμενο ποσό των 400 ευρώ, την «ταρίφα» που είχαν βάλει τα κορίτσια για τις ερωτικές τους υπηρεσίες, συν τα extra που χρέωναν για τις επιδείξεις... ικανοτήτων και αντοχής.

1 σχόλιο: