Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ και η θέση τους ειναι στο μουσείο της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Γεννητικά όργανα σε πηγάδι

 


Ο έρωτας τρελαίνει σε σημείο που να μην μπορείς να διακρίνεις τι είναι πολυτιμότερο. Τα γεννητικά σου όργανα ή μια γυναίκα; Ο νέος της ιστορίας μας αποφάνθηκε υπέρ της γυναίκας και απαλλάχθηκε απ' ό,τι πολυτιμότερο είχε, λόγω ερωτικής απογοήτευσης.


Ο 19χρονος από το χωριό Bantasari της Ινδονησίας, δεν άντεξε όταν έμαθε ότι η κοπέλα που αγαπούσε, επρόκειτο να παντρευτεί έναν άλλον άνδρα. Έτσι ακρωτηρίασε τα γεννητικά του όργανα και μάλιστα τα πέταξε σε ένα... πηγάδι!

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά μετά από πολύωρη μάχη οι γιατροί κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή. Αυτό που δεν κατάφεραν, ήταν να επανασυγκολλήσουν τα γεννητικά του όργανα, λόγω του ότι η αστυνομία δεν μπόρεσε να τα βρει..."Ήταν σε κρίσιμη κατάσταση και είχε χάσει πολύ αίμα. Το να κόψεις τα γεννητικά σου όργανα μπορεί να αποδειχθεί μοιραίο" δήλωσε ο διευθυντής του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με τις αρχές ο 19χρονος ήθελε να δώσει τέλος στη ζωή του και πίστευε ότι αν έκοβε τα γεννητικά του όργανα, κανείς δεν θα μπορούσε να τον σώσει.Αν και έξω από το νοσοκομείο έχουν συγκεντρωθεί δεκάδες δημοσιογράφοι, οι γιατροί είπαν πως ο 19χρονος δεν μπορεί να μιλήσει με κανέναν, καθώς είναι σοκαρισμένος και ντροπιασμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου