Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ και η θέση τους ειναι στο μουσείο της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

Δυσκολεύουν τα πράγματα για τη Τζούλια




16/03/10 - 16:00

Ο ιδιοκτήτης της εταιρίας Sirina, που κατάφερε να κάνει την Τζούλια Αλεξανδράτου το πρόσωπο της επικαιρότητας, κυκλοφορώντας το καυτό DVD με τις σεξουαλικές περιπτύξεις της, έδωσε πρόσφατα συνέντευξη,δίνοντας τη δική του εκδοχή στην ιστορία και αποκαλύπτοντας τις επόμενες νομικές του κινήσεις.


Αντίθετα με την πλευρά της Τζούλιας και του δικηγόρου της Αλέξη Κούγια, που υποστηρίζουν πως το DVD που κυκλοφόρησε είναι προϊόν υποκλοπής, ο Δημήτρης Σειρηνάκης υποστηρίζει μια τελείως διαφορετική άποψη. Ο ίδιος δηλώνει πως «η εταιρία παραγωγής είναι η νόμιμη κάτοχος του υλικού που προβλήθηκε και διανεμήθηκε και το οποίο είναι αυθεντικό. Έχουν τηρηθεί όλες οι νόμιμες διαδικασίες τόσο για την παραγωγή όσο και τη διάθεση και διανομή του». Ο ιδιοκτήτης μάλιστα, κάνει λόγο και για συμφωνητικό υπογεγραμμένο τόσο από την ίδια τη νεαρή, όσο και από το Γάλλο συμπρωταγωνιστή της Ίαν Σκοτ: «Υπάρχει ένα ιδιωτικό με όλους τους εμπλεκόμενους συντελεστές της ταινίας, αλλά και τα υπόλοιπα στελέχη της παραγωγής, το οποίο έχει ζητηθεί από τις Αρχές εν όψει των εξελίξεων και έχει ήδη κατατεθεί. Το καταθέσαμε την Πέμπτη στην υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων. Εκεί αναφέρονται όλοι οι όροι της συνεργασίας που έχει η εταιρία με την κυρία Αλεξανδράτου, ενώ υπάρχει και άλλο συμφωνητικό με τον άλλο κύριο».
Οι πληροφορίες για την αμοιβή της στάρλετ ποικίλουν. Αλλοι κάνουν λόγο για 1.000.000 ευρώ, ενώ, οι καλύτερα πληροφορημένοι λένε για 150.000 για τη συμμετοχή της και ένα έξτρα μπόνους σε περίπτωση που το DVD ξεπερνούσε τις 200.000 αντίτυπα. Από την άλλη, λέγεται πως ο Γάλλος συμπρωταγωνιστής της έλαβε μόλις 1.500 ευρώ για τη συμμετοχή του στην ταινία. Όπως αποκάλυψε ο κ. Σειρηνάκης, «η αμοιβή της κυρίας Αλεξανδράτου ήταν ένα εφάπαξ ποσό, το οποίο περιελάμβανε όλα τα δικαιώματά της κατ’ αποκοπή δηλαδή, και υπάρχει μια συνάρτηση σε σχέση με τις πωλήσεις που θα κάνει το συγκεκριμένο DVD, από τις οποίες αναλόγως του ύψους των πωλήσεων έχουν προβλεφθεί και κάποια άλλα ποσά, πάλι κατ’ αποκοπή. Για κάθε συγκεκριμένο όγκο πωλήσεων προβλέπονται κάποια συγκεκριμένα χρηματικά ποσά τα οποία θα λάβει η κυρία Αλεξανδράτου. Όχι ποσοστό επί των πωλήσεων».
Για τη νομική εκπροσώπηση της 24χρονης Τζούλιας από τον Αλέξη Κούγια, καθώς και για το ότι οι δύο πλευρές θα συναντηθούν σύντομα στις δικαστικές αίθουσες, ο κ. Σειρηνάκης υποστήριξε πως: «η κυρία Αλεξανδράτου έχει έναν πολύ ικανό συνήγορο και τη δυνατότητα να διεκδικήσει ό,τι νομίζει ότι μπορεί να διεκδικήσει. Εμείς από τη δική μας πλευρά γνωρίζουμε ότι έχουμε τηρήσει τις νόμιμες διαδικασίες και είμαστε εδώ για να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε διεκδίκηση δίχως να φοβόμαστε».
Τέλος, όσον αφορά στους σχετικούς ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από ειδική υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών τις επόμενες μέρες από την κυκλοφορία του επίμαχου DVD, τόσο στο ξενοδοχείο που αυτό γυρίστηκε αλλά και στη βίλα της Τζούλιας, ο ιδιοκτήτης της «Sirina» δήλωσε: «Από την πρώτη στιγμή, η εταιρία συνεργάστηκε με τις Αρχές. Αυτοβούλως εμφανίστηκα τη Δευτέρα το πρωί στην υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων, ζητήθηκε η συνδρομή και να παραδώσω τα σχετικά έγγραφα για τον έλεγχο που διεξάγει η υπηρεσία. Την Πέμπτη είχαν παραδοθεί όλα. Η εταιρία συνεργάστηκε με τις Αρχές και μέχρι σήμερα δεν έχει προκύψει οποιοδήποτε θέμα παρατυπιών ή παρανομιών σε ό,τι την αφορά. Οι συκοφαντικές φήμες που κυκλοφόρησαν την περασμένη Παρασκευή είναι αναληθείς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου