Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ και η θέση τους ειναι στο μουσείο της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Σεξουαλικό σκάνδαλο σε οικοτροφείο


Σκάνδαλο σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών ξέσπασε σε οικοτροφείο του Ρέγκενσμπουργκ. Πρώην μαθητής του οικοτροφείου της διάσημης παιδικής χορωδίας του Ρέγκενσμπουργκ (νότια Γερμανία) μιλάει στο τελευταίο τεύχος του εβδομαδιαίου περιοδικού Ντερ Σπίγκελ για «σαδιστικές τιμωρίες που συνδέονταν με τη σεξουαλική απόλαυση».
Ο σκηνοθέτης και συνθέτης μουσικής Φράντς Βίτενμπρινκ, ο οποίος μεγάλωσε ως το 1967 στο οικοτροφείο «des Regensburger Domspatzen» (των μοναχών του καθεδρικού ναού του Ρέγκενσμπουργκ), κάνει λόγο για ένα «πανούργο σύστημα σαδιστικών τιμωριών που συνδέονταν με τη σεξουαλική απόλαυση». Κατηγορεί ένα πρώην διευθυντή του οικοτροφείου ότι «έπαιρνε το βράδυ στο διαμέρισμά του δύο ή τρία αγόρια του κοιτώνα», στα οποία προσέφερε κρασί και με τα οποία αυνανιζόταν, σύμφωνα με το τεύχος του περιοδικού που κυκλολφορεί τη Δευτέρα. «Το ξέραμε όλοι» και «δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί ο αδελφός του πάπα Γκέοργκ Ράτσινγκερ, ο οποίος ήταν διευθυντής της χορωδίας από το 1964, δεν γνώριζε τίποτε», δηλώνει στο περιοδικό ο Βίτενμπρινκ, ο οποίος είναι ανηψιός του πρώην πρωθυπουργού του ομόσπονδου κρατιδίου της Βαυαρίας Αλφόνς Γκόπελ.
Η επισκοπή του Ρέγκενσμπουργκ παραδέχθηκε την Παρασκευή δύο περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών αυτής της χορωδίας που ιδρύθηκε το 975, και λέει πως διαθέτει πληροφορίες για «πολλά φερόμενα περιστατικά κακοποίησης από το 1958 ως το 1973». Τα δύο περιστατικά που αφορούν την χορωδία των «Ντομσπάτσεν» δεν σημειώθηκαν κατά την περίοδο που την διηύθυνε ο αδελφός του πάπα, ο Γκέοργκ Ράτσινγκερ, διαβεβαίωσε ο επίσκοπος του Ρέγκενσμπουργκ, ο Γκέρχαρντ Λούντβιχ Μίλερ, σε ανακοίνωσή του που δημοσιεύθηκε από την εφημερίδα του Βατικανού Λ' Οσερβατόρε Ρομάνο. Ο επίσκοπος Γκέοργκ Ράτσινγκερ, αδελφός του πάπα Βενέδικτου 16ου, διηύθυνε τη χορωδία των μικρών αγοριών από το 1964 ως το 1993. Την Παρασκευή διαβεβαίωσε μιλώντας στον τοπικό ραδιοσταθμό Bayerische Rundfunk ότι δεν γνώριζε τίποτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου