Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ και η θέση τους ειναι στο μουσείο της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

Κυριακή, 7 Μαρτίου 2010

Η ΔΗΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΤΖΟΥΛΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ... ΜΙΚΡΗ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ. (ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΕΓΙΝΕ)!!!«Προς: Τους τηλεοπτικούς Συντάκτες
Μετά τη μεγάλη δημοσιότητα που έχει πάρει το θέμα με το παράνομα κυκλοφορημένο Dvd με τις προσωπικές μου στιγμές που το κυκλοφόρησε ο πρώην φίλος μου και πούλησε όπως μάθαμε τα δικαιώματα στην εταιρεία παραγωγής ερωτικών ταινιών θέλω να σας πω ότι η υπόθεση περνά πλέον στα χέρια του πληρεξούσιου Δικηγόρου μου κ. Αλέξη Κούγια (ΜΑΘΑΝΕ ΟΤΙ ΓΑ...ΣΤΕ ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ-ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ) του οποίου έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και ξέρω ότι όλα τα αναπάντητα ερωτηματικά που μας απασχολούν τις τελευταίες ημέρες θα πάρουν σύντομα απαντήσεις.
Σας παρακαλώ από δω και πέρα να σταματήσετε την οποιαδήποτε αναπαραγωγή σεναρίων επιστημονικής φαντασίας γύρω από τις κλεμμένες στιγμές που εν μέρει γυριστήκανε εν γνώση μου αλλά κυκλοφόρησαν εν αγνοία μου και σας δηλώνω για ακόμη μια φορά ότι το περιεχόμενο αυτού του Dvd είναι προσωπικές μου στιγμές μεταξύ εμένα και του πρώην φίλου μου.
Επίσης θέλω να σας ζητήσω συγγνώμη για όλη αυτή την αναστάτωση που γίνεται εις βάρος μου το τελευταίο διάστημα και θέλω να σας δηλώσω ότι αισθάνομαι ντροπή και θλίψη για όλη αυτή την εξέλιξη και την τροπή που έχει πάρει αυτό το θέμα. (ΤΟ ΤΣΟΥΛΙ ΕΧΕΙ ... ΜΥΑΛΟ)Αυτές τις δύσκολες μέρες για εμένα θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον απλό κόσμο που είναι στο πλευρό μου και μου συμπαραστέκεται και είναι κάθε βράδυ στο νυχτερινό κέντρο «FIX 3» στη Θεσσαλονίκη (ΝΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ) και μου δείχνει την στήριξη τους και την αγάπη τους καθώς και τους στενούς μου συνεργάτες που είναι δίπλα μου και με κάνουν να νιώθω δυνατή.
Με μια μεγάλη και ειλικρινή συγγνώμη μέσα από τα βάθη της καρδιά μου….
"ΓΙΑ ΤΑ ... ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ... ΞΕΝΟΠΗΔΑΣ"
Τζούλια Αλεξανδράτου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου