Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ και η θέση τους ειναι στο μουσείο της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Όσο πιο θηλυκή...τόσο πιο άπιστη...!



Οι γυναίκες με αυξημένα επίπεδα οιστρογόνων (θηλυκών ορμονών) όχι απλώς αισθάνονται πιο γοητευτικές, αλλά αυτό είναι και το αντίκτυπο που έχουν στους άνδρες. Ωστόσο η επίδραση των αυξημένων ορμονών δεν σταματά εκεί…

Οι γυναίκες με αυξημένα οιστρογόνα νιώθουν λιγότερο δεσμευμένες στη σχέση τους και είναι περισσότερο επιρρεπείς σε ερωτικές «περιπέτειες» και απιστία, παρά σε μία σταθερή σχέση.
Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου Όστιν στο Τέξας που δημοσιεύτηκε στην επιστημονική επιθεώρηση «Biology Letters» της Βρετανικής Βασιλικής Ακαδημίας, οι νεαρές γυναίκες αισθάνονται πιο ελκυστικές, όταν έχουν υψηλά επίπεδα οιστραδιόλης (ενός εκ των οιστρογόνων).
Σύμφωνα με την επιστημονική ομάδα της ερευνήτριας Δρ Ντουράντε, οι γυναίκες αυτές έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα να φλερτάρουν και να εμπλέκονται σε σχέσεις με κάποιον άλλο πέρα -και κρυφά- από τον σύντροφό τους.
Είναι επιστημονικά τεκμηριωμένο πως τα οιστρογόνα επηρεάζουν τη γονιμότητα των γυναικών, καθώς και τον τρόπο που ντύνεται και συμπεριφέρεται (όσο περισσότερα οιστρογόνα, τόσο πιο προκλητικά και τολμηρά).
Σύμφωνα με την έρευνα, οι γυναίκες που παράγουν με φυσιολογικό τρόπο αυξημένα επίπεδα θηλυκών ορμονών, «εμπλέκονται σε μια ευκαιριακή σειριακή μονογαμία, όντας ανοιχτές σε περιπέτειες και μετακινούμενες από τη μια σχέση στην επόμενη, όταν τους προκύψει καλύτερος σύντροφος».
Η μελέτη επιβεβαίωσε ότι οι γυναίκες με υψηλή οιστραδιόλη θεωρούνται σημαντικά πιο ελκυστικές εξωτερικά από τις ίδιες και τους άλλους γύρω τους, γεγονός που τις βοηθά συχνά να πετυχαίνουν τους κοινωνικούς στόχους τους.
Τα επίπεδα οιστραδιόλης αυξομειώνονται στη διάρκεια του κύκλου της γυναίκας, ανάλογα με το επίπεδο γονιμότητας και το σεξουαλικό ενδιαφέρον, ενώ μειώνονται όταν οι γυναίκες χάνουν βάρος, ασκούνται τακτικά και μεγαλώνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου