Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ και η θέση τους ειναι στο μουσείο της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

Τρίτη, 16 Μαρτίου 2010

Σέξι κορίτσια σχολιάζουν το DVD της TζούλιαςΟι περισσότερες έμειναν άφωνες μπροστά στο θέαμα των 45 «αμαρτωλών» λεπτών της Τζούλιας Αλεξανδράτου με τον παρτενέρ της σε σουίτα ξενοδοχείου. Κάποιες θεωρούν χαμηλή την αμοιβή των 150.00 ευρώ, άλλες εκφράζουν ανοιχτά τη λύπη τους γιατί θεωρούν ότι «θα μπορούσε να κάνει διεθνή καριέρα» και μερικές αναρωτιούνται «τι λέει άραγε η οικογένεια της μετά απ’ αυτό;»

 Το «Piazza» έκανε γκάλοπ σε μοντέλα και τραγουδίστριες για το «Απαγορευμένο» DVD και ρώτησε αν και για πόσα χρήματα θ’ ακολουθούσαν το παράδειγμα της Τζούλιας! Τι απάντησαν; «Εμείς πορνό; Α πα πα πα! Ούτε για όλα τα λεφτά του κόσμου».Ζέτα Θεοδωροπούλου


«Δεν μπορώ να πω ότι σοκαρίστηκα αλλά σίγουρα η γνώμη μου είναι αρνητική. Εγώ τη Τζούλια την …προσκυνούσα! Την είχα πολύ ψηλά. Μετά απ’ αυτό έπεσε στα μάτια μου. Βέβαια ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Κάποιοι βέβαια βιάστηκαν να πουν ότι είμαι η επόμενη που θα γυρίσει DVD! Καμία σχέση. Εγώ ούτε με όλα τα λεφτά του κόσμου δεν θα το έκανα».

Ερη Ζώρα

«Δεν μπορώ να μπω καν στη ψυχολογία αυτής της κοπέλας. Δεν μπορώ να καταλάβω ούτε καν πως κυκλοφορεί έξω, στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Τι να λέει άραγε η οικογένεια της; Είναι πολύ στενάχωρο. Αφού έκανε κάτι τέτοιο θα έπρεπε τουλάχιστον να είχε φροντίσει προηγουμένως να εξασφαλιστεί οικονομικά για όλη της τη ζωή. Για κανένα λόγο δεν θα το έκανα εγώ. Ούτε για όλα τα λεφτά του κόσμου.…».Νταιάνα Ιγροπούλου

«Δεν το είδα το video και ούτε με ενδιαφέρει να το δω. Ούτε στο χειρότερο εφιάλτη μου δεν θα ήθελα να μου συμβεί κάτι τέτοιο. Η κοπέλα δεν έχει πια κανένα μέλλον στο χώρο μας. Όταν άκουσα το ποσό έπαθα σοκ. Οι 150.000 ευρώ βγαίνουν άνετα από το μόντελινγκ αν κάνεις σωστές κινήσεις και δουλέψεις σκληρά. Εμένα όσα και να μου έδιναν δεν έκανα ποτέ κάτι τέτοιο. Θέλω να κάνω καριέρα. Δεν θέλω να καταστραφώ»

Ιωάννα Παπαγιάννη


«Έπαθα μεγάλο σοκ όταν το έμαθα. Η Τζούλια προέρχεται από το δικό μας χώρο, του μόντελινγκ και καλλιστείων, και είναι κατά γενική ομολογία μια πάρα πολύ όμορφη κοπέλα. Πραγματικά δεν περίμενα να φτάσει σ’ αυτό το σημείο για τα λεφτά. Όσα λεφτά και να μου έδιναν εγώ δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Σε καμία περίπτωση! Δεν πουλάς το κορμί σου ούτε ξεφτιλίζεσαι για κανένα χρηματικό ποσό».

Λιούμπα

«Εγώ και πρόβλημα επιβίωσης να είχα πάλι δεν θα το έκανα. Όσα λεφτά και να μου έδιναν. Επίσης θα σκεφτόμουν την οικογένεια μου. Δεν κάνεις κάτι τέτοιο όταν έχεις μια οικογένεια πίσω σου. Οι δικοί μου θα με …σκότωναν ακόμη και αν έμπαινα στη διαδικασία να το συζητήσω. Εδώ ο πατέρας μου δεν με αφήνει καλά-καλά να κάνω φωτογράφηση με μαγιό…».

Κατερίνα Σκουρλή


«Αν η συγκεκριμένη κοπέλα δούλευε σκληρά αυτή τη στιγμή θα έκανε διεθνή καριέρα. Εκείνη όμως επέλεξε προφανώς ν’ ακολουθήσει ένα άλλο …μονοπάτι, πιο εύκολο. Βέβαια ο καθένας κάνει τις επιλογές του σ’ αυτή τη ζωή. Από κει κι έπειτα οι άλλοι δεν έχουν δικαίωμα να τον κρίνουν. Μόνο τους γονείς της σκέφτομαι. Πιστεύω ότι θα ήταν πολύ δύσκολο γι’ αυτούς. Και όλη τη γη να μου χάριζαν εγώ δεν θα έκανα κάτι τέτοιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου