Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ και η θέση τους ειναι στο μουσείο της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Η Εθνική μας Κατίνα βράβευσε την Εθνική Πορνοστάρ..


Είδαμε, ακούσαμε, διαβάσαμε την επικείμενη συνέντευξη της Αλεξανδράτου στην Τατιάνα Στεφανίδου και έχουμε μείνει άφωνοι, άναυδοι και οργισμένοι. Καλά κυρα- Τατιάνα δεν ντρέπεσαι να έχεις στο πλατό σου παιδιά ηλικίας 15-16 ετών και να τα βάζετε να χειροκροτούν επιτειδευμένα την κάθε χαζομάρα που λέει η Julia!! Δεν σκέφτηκες ότι παρακολουθούν.. μικρά παιδιά? Δεν σκέφτηκες ότι διαμορφώνετε αντιλήψεις με τα μηνύματα που περνάτε?

Θα θέλαμε να είστε σε σχολικές αυλές, όπου από αύριο ένα από τα θέματα συζήτησης θα είναι η καημένη Τζούλια που "μεγάλωσε άσχημα". Και εσύ Τζούλια άδικα προσπαθείς να μας πείσεις πως για όλα φταίνε οι γονείς σου?? Άπειρες είναι οι περιπτώσεις παιδιών που είτε τα κακομεταχειρίζονται είτε τα εκμεταλλεύονται είτε τα χρησιμοποιούν οι γονείς τους, δεν πήγαν όμως αγαπητή μου να "δοκιμάσουν μπουκάλια" από αντίδραση και εκδίκηση.

Απλά είσαι εντελώς στον πάτο της αξιοπρέπειας, ηθικών αρχών και το άσχημο είναι ότι το ξέρεις και δεν νοιάζεσαι. Εμείς αντί να σε βάλουμε στο περιθώριο σου δίνουμε και βήμα στα ΜΜΕ για να μιλάς, έλεος. Η εθνική μας κατίνα έκανε πάλι την διαφορά, ανέδειξε την εθνική μας πορνοσταρ. Και εις ανώτερα..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου