Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ και η θέση τους ειναι στο μουσείο της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Νομοθετικά παράξενα γύρω από το σεξ παράξενες ειδήσεις.



Φύγαμε για Γκουάμ!






Σήμερα αγαπητοί μου αναγνώστες έλαβα ένα άκρως ενδιαφέρον μέιλ για την σεξουαλική συμπεριφορά ανά την υφήλιο. Έχετε περιέργεια; Δείτε μερικά



Στο Λίβανο οι σεξουαλικές σχέσεις με ζώα επιτρέπονται αρκεί να είναι θηλυκά. Αν είναι με αρσενικά, η ποινή είναι ο θάνατος. (Έ, όχι και γκέι! αυτό παραπάει!)
Στο Μπαχρέιν, επιτρέπεται΄ο γιατρός να εξετάζει τα γεννητικά όργανα μιας γυναίκας αρκεί να μην τα βλέπει άμεσα, αλλά μέσα από καθρέφτη (πιάνε-πιάνε αλλά μη βλέπεις)
Οι μουσουλμάνοι, ακόμα και οι των γραφείων κηδειών, απαγορεύεται να βλέπουν τα γεννητικά όργανα του πτώματος και βάζουν ένα σανίδι εκεί.
Στην Ινδονησία ο αυνανισμός τιμωρείται με αποκεφαλισμό (πόσα αποκεφαλισμένα πτώματα θα βλέπαμε γύρω μας εδώ, φρίκη...)
Στο Χονγκ Κονγκ, αγαπητέ φίλε K.T.G., η απατημένη γυναίκα έχει το δικαίωμα να σκοτώσει το σύζυγό της αλλά μόνο με τα χέρια. Ο απατημένος άνδρας άμως έχει το δικαίωμα να μεταχειριστεί όποιο μέσο θέλει. (Πάρα πολύ σωστό και ακριβοδίκαιο)
Στη Σάντα Κρουζ της Βολιβίας απαγορεύονται οι ταυτόχρονες σεξουαλικές σχέσεις με μάνα και κόρη
Στο Κάλι της Κολομβίας, η γυναίκα επιτρέπεται να έχει σεξουαλικές σχέσεις μόνο με το σύζυγό της ΑΛΛΑ την πρώτη φορά η πράξη γίνεται παρουσία της μητέρας της νύφης για να πιστοποιήσει το γάμο (αυτό κατά τη γνώμη μου είναι το πιο τρομακτικό απ' όλα)
Και τέλος, το εκπληκτικό
Στον επίγειο παράδεισο του Γκουάμ στη μικρονησία του Ειρηνικού,  υπάρχουν επαγγελματίες οι οποίοι περιοδεύουν ανά τη χώρα και διακορεύουν επί πληρωμή παρθένες και αυτό διότι μια παρθένα δεν είναι δυνατόν να παντρευτεί σύμφωνα με τους νόμους του Γκουάμ.

Αγαπητοί κύριοι, ακόμα διαβάζετε μπλογκ; Έπρεπε ήδη να φτάχνετε βαλίτσες... 

/papagalostv 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου