Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ και η θέση τους ειναι στο μουσείο της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Εντάλματα σύλληψης εις βάρος πρακτόρων της CIA ενδέχεται να εκδώσει η Ισπανία Η υπόθεση του Χαλέντ αλ-Μάσρι

Η ισπανική Εισαγγελία ενδέχεται να εκδώσει εντάλματα σύλληψης για 13 πράκτορες της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ με την κατηγορία ότι χρησιμοποίησαν πλαστές ταυτότητες όταν αεροσκάφος της CIA πραγματοποίησε σύντομη στάση στη χώρα στο πλαίσιο των παράνομων «έκτακτων μεγαγωγών» της εποχής Μπους. Η προηγούμενη συντηρητική κυβέρνηση της Ισπανίας φαίνεται ότι είχε επιτρέψει στην κυβέρνηση του Τζορτζ Ο.Μπους να χρησιμοποιήσει τα ισπανικά αεροδρόμια για σύντομες στάσεις των αεροσκαφών της, τα οποία μετέφεραν υπόπτους για τρομοκρατία σε μυστικές φυλακές και κέντρα κράτησης, όπως το Γκουαντάναμο της Κούβας.


Σύμφωνα με Εισαγγελία του Εθνικού Δικαστηρίου της Ισπανίας, οι πράκτορες της CIA που επέβαιναν σε αεροσκάφος, το οποίο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Πάλμα ντε Μαγιόρκα τον Ιανουάριο του 2004, χρησιμοποίησαν πλαστά βρετανικά διαβατήρια για να εισέλθουν στην Ισπανία.

Εκτιμάται ότι το αεροσκάφος κατευθυνόταν προς την ΠΓΔΜ, όπου η CIA φέρεται ότι απήγαγε τον Γερμανό πολίτη Χαλέντ αλ-Μάσρι και τον μετέφερε σε μυστική φυλακή στο Αφγανιστάν, όπου καταγγέλλει ότι υπέστη βασανιστήρια.
Για την ίδια υπόθεση η Εισαγγελία του Μονάχου έχει εκδώσει εντάλματα σύλληψης εις βάρος πρακτόρων της CIA.
Ο Χαλέντ αλ-Μάσρι αναφέρει ότι αφέθηκε ελεύθερος στην Αλβανία έπειτα από πέντε μήνες όταν οι Αμερικανοί συνειδητοποίησαν ότι κρατούσαν λάθος άνδρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου