Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ και η θέση τους ειναι στο μουσείο της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΔΕΣ ΟΣΟ MUNDIAL ΘΕΛΕΙΣ ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ CLUBBING KI OTI ΠΡΟΚΥΨΕΙ !

#1 - Από 11 Ιουνίου μέχρι 11 Ιουλίου καθώς και κατά το χρονικό διάστημα που περιβάλλει αυτή την περίοδο οφείλεις να μην πρήζεις τους μη ενδιαφερόμενους του αντίθετου ή και του ιδίου φίλου με πληροφορίες για επικείμενους ή παρελθοντικούς αγώνες, βιογραφικά παικτών –εκτός αν αφορoούν την ερωτική ζωή του Messi ή άλλου αναλόγως hot (με την κλασσική έννοια) παίχτη – και γενικά οποιαδήποτε άλλα trivia που καταλαμβάνουν χωρίς ιδιαίτερη χρησιμότητα εγκεφαλικά κύτταρα. Αν το κάνεις θα σε κοιτάζουν με μισό μάτι ή καθόλου. ΜΗΝ παραπονεθείς ότι δε σου δίνουν σημασία. Καλά κάνουν. Λυπάμαι που θα πρέπει να σε πληροφορήσω ότι οι μετοχές του ανδρισμού σου δεν ανεβαίνουν με την παρακολούθηση έντεκα ανδρών που τρέχουν με κοντά σορτσάκια πίσω από μία μπάλα ενώ έχουν τη συνήθεια να αλληλοχουφτώνονται κάθε φορά που μπαίνει γκολ ή το παιχνίδι εξελίσσεται θετικά για την ομάδα τους.


#2 - Κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ η εφεδρική τηλεόραση σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού εκτός από το σαλόνι και την κρεβατοκάμαρα είναι δική σου καθώς και η τηλεόραση της γειτονικής μπυραρίας μπορεί να είναι δική σου με μία κράτηση. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις παραχωρείται η τηλεόραση του σαλονιού για ατομική και για ομαδική παρακολούθηση του Μουντιάλ αφού πρώτα προηγηθεί επίσημη προειδοποίηση τουλάχιστο τριών ημερών.

#3 - Όσο για τις διακινησιακές συνήθειες των παρευρισκομένων στο σπίτι κατά τη διάρκεια του αγώνα μην ανησυχείς, μια στοιχειώδης ευγένεια θα τηρηθεί και η θέα της οθόνης δε θα εμποδίζεται κατά την εκτέλεσης corner, penalty κλπ.

#4 - Όταν θα έχει αγώνα και είσαι σπίτι θα είμαι τυφλή, μουγκή (εκτός αν μιλώ με παρέα στο τηλέφωνο) αλλά αρνούμαι και να κουφαθώ γι’ αυτό το volume θα ρυθμίζεται από ενδεδειγμένο δείχτη ηχορύπανσης όπως ορίζονται από την τοπική επαρχιακή διοίκηση ή συναφή οργανισμό. Το σταθερό τηλέφωνο θα αποσυνδέεται ούτως ώστε όσοι θέλουν να επικοινωνούν μαζί σου θα μπορούν να το κάνουν μέσω κινητού. Απ’ εκεί και πέρα ότι θέλεις κάνε!

#5 - Τα ψώνια για το σπίτι κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ είναι αποκλειστικά off-limits. Αν θες να γίνεις ένα με τον καναπέ για ένα μήνα φρόντισε να είσαι καλά εφοδιασμένος. Επίσης ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να γίνομαι εγώ σερβιτόρα και/ή sandwich-maker και/ή μπυρο-κουβαλητής κανενός. Αν θες μπορείς άνετα να προσλάβεις μερικά από τα κορίτσια της Calsberg για τη δουλειά -δεν έχω καμία αντίρρηση αφού όπως δήλωσες ο «μικρός ποδοσφαιριστής» σου θα είναι εκτός λειτουργίας.

#6 - Αν είσαι εκνευρισμένος γιατί έχασε ή χάνει η ομάδα σου please please PLEASE μην μου το λες, ποσώς με ενδιαφέρει, και προ πάντων μη μου το δείχνεις. Μη ξεσπάς πάνω μου γιατί μπορεί εσύ να κάνεις «αποχή» κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ, αλλά αν ξεσπάς πάνω μου χωρίς λόγο υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να παραταθεί η αποχή σου -μόνο η δική σου , η δική μου δε ξέρω- και για το υπόλοιπο καλοκαίρι.

#7 - Αν σκοπεύεις να κατσικωθείς στον καναπέ, να φωνάζεις σε αντικείμενα όπως π.χ. η τηλεόραση, και άτομα που δεν βρίσκονται στο χώρο για να σε ακούσουν όπως π.χ. παίχτες, διαιτητές, μεταδότες του αγώνα, να καλλιεργείς με αργή αλλά σταθερή μπυροποσία τη σκεμπέ σου όχι μόνο δε θα σε ενοχλήσω με την παρουσία μου αλλά λέω να πάω ταξίδι για διακοπές για κανένα μήνα.

#8 - Αν νομίζεις ότι μετά το προαναφερόμενη συμπεριφορά θα είσαι σε οποιαδήποτε περίπτωση σεξουαλικά ποθητός και μάλιστα χωρίς foreplay και μόνο για τη διάρκεια 15 λεπτών του διαλείμματος του ημιχρόνου τότε είσαι βαθιά νυχτωμένος.

#9 - Όταν σου έχει παραχωρηθεί η τηλεόραση (βλέπε παράγραφος #2) δες όσα replay και εκπομπές μετά τους αγώνες που δείχνουν τα καλύτερα στιγμιότυπα θέλεις, η ύπαρξή τους και η δική σου θα αγνοείται μέχρι να τελειώσει το Μουντιάλ και ξαναγίνεις άνθρωπος.

#10 - Πες τους φίλους σου όταν κανονίζουν να μαζευτούν για να παρακολουθήσουν αγώνα να μη λένε στις φίλες τους να έρχονται, γιατί1ον: Δουλάρες δεν είναι κανενός2ον: Δε γουστάρουν να τους κοροϊδεύουν γιατί δεν ενδιαφέρονται να μάθουν τον κανόνα “offside” (όχι πως τον κατέχεται κι εσείς ιδιαίτερα)3ον: Δεν γουστάρουν να γίνονται αντικείμενα εκτόνωσης κάθε φορά που δεν πάει καλά η ομάδα που υποστηρίζετε.

#11 - Αν τύχει και καμία από τις φίλες σας κάνει το οδυνηρό λάθος να παρευρεθεί σε μια τέτοια επίδειξη νεανταρθαλισμού επιβάλλεται να εκφράζει το θαυμασμό της για τον/τους ποδοσφαιριστή/ές της αρεσκείας της. Απλά σκεφτείτε μόνο ότι απ’ όλους τους άνδρες που βλέπει κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ οι ποδοσφαιριστές σε αντίθεση με εσάς είναι οι μόνοι που δεικνύουν οπουδήποτε κινητική ικανότητα! Άσε το ότι την έχετε καταδικάσει σε αποχή. Αφήστε τη γυναίκα να αγιάσει! Μπαα!

#12 - Τέλος δηλώσεις του στυλ ευτυχώς μετά το Μουντιάλ έχουμε τους προκριματικούς του Champions League, για το δικό σας καλό σας πληροφορούμε πως αυξάνουν την πιθανότητα η μόνη χαρά που θα γνωρίσετε κι εσείς και τα σκέλια σας στο μέλλον να είναι αυτή του mini-football.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου