Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ και η θέση τους ειναι στο μουσείο της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Πηνελόπη "Δεν υπάρχει κανένας Πάρης"


Μπορεί οι φήμες να τη θέλουν ζευγάρι με τον Πάρη Κασιδόκωστα, εκείνη όμως δεν αλλάζει με τίποτα τον αγαπημένο της. Στο άκουσμα μάλιστα της φήμης περί σχέσης με τον (ωραίο) Πάρη εκνευρίζεται! Πολύς ντόρος γίνεται τελευταία σχετικά με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και τον γιο της Μαριάννας Λάτση και του Γρηγόρη Κασιδόκωστα. Στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια ακούγεται ότι οι δυο τους συναντήθηκαν πρόσφατα σε κοσμικό εστιατόριο στη Βουλιαγμένη και το κλίμα μεταξύ τους ήταν πολύ... ζεστό. Ορισμένοι υποστήριξαν ότι είναι το νέο φλερτ της πόλης που θα συζητηθεί. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Η «Espresso» επικοινώνησε με την Πηνελόπη και εκείνη το διέψευσε κατηγορηματικά!


Η sexy ηθοποιός εδώ και πολλά χρόνια είναι ζευγάρι με τον Γκρεγκ Μόργκαν. Μάλιστα, τον αποκαλεί «άντρα» της. «Δεν ισχύουν αυτά τα πράγματα. Είναι ανυπόστατα. Οπως πάντα, έτσι και τώρα είμαι με τον Γρηγόρη! Με ενοχλεί πάρα πολύ όλο αυτό που έχει συμβεί. Εγώ είμαι με τον άντρα μου και όλοι οι υπόλοιποι δεν με αφορούν!» δηλώνει στην «Espresso» η γοητευτική ηθοποιός.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έκανε το «μπαμ» από την τηλεοπτική σειρά του Mega «Big bang» (προβλήθηκε τη σεζόν 2007-2008), όπου ενσάρκωσε την «ασταμάτητη μηχανή του σεξ», ενώ, μεταξύ άλλων, την απολαύσαμε και στον «Αστυνόμο Μπέκα». Στο «Big bang», δε, αναζητούσε τον τέλειο άντρα. Ωστόσο, στην πραγματικότητα τον είχε βρει-και δη πολύ νωρίτερα- στο πρόσωπο του Γκρεγκ Μόργκαν, ο οποίος δεν ανήκει στον καλλιτεχνικό χώρο (αν και ιδιαίτερα γοητευτικός και θα μπορούσε να κάνει καριέρα ως μοντέλο).

Οι δυο τους έκαναν την πρώτη δημόσια κοσμική τους εμφάνιση στον γάμο του Κώστα Σπυρόπουλου και της Μαρίνας Ασλάνογλου. Εκτοτε, ελάχιστες φορές τους έχει απαθανατίσει μαζί ο φακός. Στη σχέση τους δεν υπάρχουν τριγμοί.

Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά της Πηνελόπης, πρόσφατα την απολαύσαμε στη μαύρη κωμωδία «Αμα δε σε θέλει» του Βασίλη Νεμέα με τον Κλέωνα Γρηγοριάδη και τον Ρένο Χαραλαμπίδη. Η Πηνελόπη υποδύεται τη φιλόδοξη τηλεπαρουσιάστρια που ερωτεύεται τον Γρηγοριάδη. Οσο για την TV, τη βλέπουμε στο σίριαλ «M+M».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου