Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ και η θέση τους ειναι στο μουσείο της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Η Ρία Αντωνίου δηλώνει σε κυπριακό περιοδικό πως εξουσιάζει τους άνδρες, αλλά θέλει και το μπινελίκι της

ΜιΑ τεράστια ίντριγκα είναι οι άνδρες για την Ρία

«Θέλω και το μπινελίκι μου...»

Το έχουμε γράψει και θα το ξαναγράψουμε για τη «χυλόπιτα» που έριξε στον Ροναλντίνιο η Ρία Αντωνίου. Και εδώ που τα λέμε καλά έκανε, γιατί δεν φαντάζεστε τι θα περνούσε ο άσος της Μίλαν στο πλευρό της.


Εχει και... αστείρευτο ταλέντο, κρίμα είναι να το χαραμίσει αφού είναι ικανή να βάλει σε όλους τους άντρες τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι. Το ξανθό μοντέλο εκτός από την καυτή φωτογράφησή της στο περιοδικό «Men» της Κύπρου παραχώρησε συνέντευξη στην οποία μίλησε για τους άνδρες αλλά και τι ζητεί από αυτούς:


«Ερωτεύομαι πολύ δύσκολα. Πιο εύκολα με ερωτεύονται οι άλλοι» δήλωσε η πρώην αναπληρωματική Σταρ Ελλάς και εξήγησε: «Σε έναν άνδρα με ιντριγκάρει η σιγουριά του, η αυτοπεποίθηση, η τρυφερότητα αλλά και η επιθετικότητά του. Οι άνδρες είναι από μόνοι τους μία τεράστια ίντριγκα. Δεν με έχει απορρίψει ποτέ κανείς! Ολους τους άνδρες της ζωής μου τους εξουσιάζω με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Το θέλουν αυτό οι άνδρες, όπως θέλουμε και εμείς το μπινελίκι μας, κι ας λένε οι φεμινίστριες το αντίθετο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου