Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ και η θέση τους ειναι στο μουσείο της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Ωνειρο ζωής


"Θέλω να νιώσω τον Ανέστη μου"
«Το αγγελούδι μας το χάσαμε... Τώρα πλέον ζω με την ελπίδα να μπορέσω κάποια στιγμή να ακουμπήσω το χέρι μου πάνω στο στήθος του παιδιού που έχει πάρει την καρδούλα του και να νιώσω έτσι τον Ανέστη μου... Και θα τα καταφέρω!»



Με δάκρυα στα μάτια και πόνο ψυχής ο Νίκος Καρυστινός, ο πατέρας του 12χρονου αγοριού από το Αλιβέρι, που τόσο άδικα και απρόσμενα έφυγε από τη ζωή πριν από μερικές ημέρες, άνοιξε την καρδιά του στην «Espresso» και μίλησε για τη μεγαλειώδη πράξη του να δωρίσει τα όργανα του μοναχογιού του, αλλά και για το όνειρό του να συναντήσει από κοντά το παιδί στο οποίο μεταμοσχεύτηκε η καρδιά.

«Ο Ανέστης έφυγε από το σπίτι για να πάει μια βόλτα με το ποδήλατο. Αργησε όμως να επιστρέψει και ανησυχήσαμε. Τον έψαχνε όλο το χωριό και τελικά καταφέραμε με την αστυνομία να τον βρούμε ύστερα από πέντε ώρες. Είχε χτυπήσει άσχημα... Τον μεταφέραμε στο Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα και προσευχόμασταν στον Θεό να μην μας τον πάρει. Ηταν ένα μικρό παιδί... Ομως δεν τα κατάφερε» λέει ο τραγικός πατέρας και συνεχίζει:

«Οι γιατροί έκαναν τα πάντα για να τον κρατήσουν στη ζωή, αλλά το αγοράκι μας είχε πάρει πλέον τον δρόμο δίχως επιστροφή για τον παράδεισο. Οι γιατροί είπαν σε εμένα και τη μητέρα του ότι ήταν κλινικά νεκρός και ότι δεν υπήρχε πλέον ελπίδα. Μας ενημέρωσαν ότι αν δίναμε τα όργανά του για μεταμόσχευση αρκετά άλλα παιδάκια που βρίσκονταν στο κατώφλι του θανάτου θα μπορούσαν να σωθούν. Και τότε ένιωσα στην καρδιά και την ψυχή μου ένα φως. Σκέφτηκα ότι ο Ανέστης θα μπορούσε να ζει μέσα από τα παιδιά αυτά και αμέσως είπα το “ναι”. Ο πόνος όταν χάνεις το παιδί σου είναι ανείπωτος, αλλά βρήκα τη δύναμη να δώσω με τον θάνατό του ζωή σε άλλα αγγελούδια».

Σύμφωνα με τον ίδιο, τα όργανα του Ανέστη μεταμοσχεύτηκαν σε επτά μικρά παιδιά. «Από τον οργανισμό μεταμοσχεύσεως ενημερώθηκα ότι η καρδιά του χτυπά στο στήθος ενός παιδιού από την Κροατία, οι πνεύμονες πήγαν στην Ελβετία, το συκώτι στη Θεσσαλονίκη, οι κερατοειδείς και οι νεφροί στην Αθήνα» μας ανέφερε συγκινημένος και πρόσθεσε: «Το μόνο που θέλω είναι να συναντήσω κάποια στιγμή από κοντά αυτά τα παιδιά. Ξέρω ότι είναι δύσκολο, γιατί απαγορεύεται η δημοσιοποίηση στοιχείων.

Ελπίζω μόνο να συναντήσω το παιδάκι από την Κροατία και να νιώσω την καρδιά του Ανέστη να χτυπά. Να νιώσω και εγώ, και η μητέρα του, και η 15χρονη κόρη μας τη ζεστασιά της. Για εμάς είναι πλέον όνειρο ζωής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου